Güneş Spor Kulübü Bu Bayram da Çocukları Unutmadı

Güneş Spor Kulübü Bu Bayram da Çocukları Unutmadı

Güneş Spor Kulübü gelenekselleştirdiği 23 Nisan kutlamalarını bu yıl da gerçekleştirdi.

Güneş Spor Kulübü gelenekselleştirdiği 23 Nisan kutlamalarını bu yıl da gerçekleştirdi.

Güneş Spor Kulübü Kadın Kolları tarafından her sene gelenek haline gelmiş 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri, bu sene Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni ile birleşti.

gunes-spor4.png

Çocukların çok değerli olduğunu, ne kadar iyi imkan sunulursa o kadar iyi yetişeceklerini dile getiren Kadın Kolları Yöneticisi Yasemin Güneç, yaptığı açıklamada;

‘’Dini ve milli değerlerimizi yaşatma projelerimizden 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Etkinliklerimiz geleneksel olarak her sene yapılmaktadır. Ramazan Bayramının 3. Günü olması sebebiyle kadın kollarımız gelenekselleşen bayramlaşma törenini de aynı gün yaptık. Tüm kadınlarımızla birlikte çocuklarımıza gösterilmesi gereken değeri onlara hissettirdik. Çünkü ülkemizin geleceği onların elinde. Çocuklarımız ne kadar güzel imkanlarla yetişirlerse, ülkemize de o kadar değerde katkı sağlayacaklardır.gunes-spor3-001.png

Bizler de Güneş Spor Kulübü olarak her 23 Nisan Ulusla Egemenlik Ve Çocuk Bayramında halkımızdan toplamış olduğumuz oyuncaklar hediye paketleri yaparak, çocuklarımızı davet ederek ve bu hediye paketlerine numaralar koyarak çocuklarımıza çekiliş yaptırıyoruz. Herkes çekmiş olduğu numarayı söyleyerek o numaranın bulunduğu hediye paketini alıyor ve evinde heyecanla bu hediye paketini açmış oluyor. Bugün de yine böyle güzel bir etkinlik düzenledik. Balonlarla, şekerlerle, bayraklar ile hediye paketlerimizin yanında her zaman çocuklarımıza kitap desteği de sağlıyoruz.

gunes-spor2-002.png

Çocuklarımızın okumaya da teşvik edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Yine bugün çocuklarımıza hediye paketleri ve kitaplar verdik. İnşallah geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimiz erdiğince bu geleneksel çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bayramın üçüncü günü bu çalışmalarda yer alan tüm arkadaşlarımıza bizlere destek veren tüm halkımıza hayırseverlerimize de teşekkür ederiz. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramının mübarek olmasını diliyorum ve tüm dünyadaki çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Güneş Spor Kulübü olarak kutluyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

gunes-spor1-003.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.