'Hadleri bildirilecek'

'Hadleri bildirilecek'

103 emekli amiralin bildirisine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den tepki geldi.

103 Emekli darbe özlemi içindeki hain dış güçlerin maşası olarak, seçilmişlere ayar vermeye kalkışan Amirellerle ilgili Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 'Kesinlikle hadleri bildirilecek.

Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda sesi çıkmayan hainler,Türkiye’nin haklarını sonuna kadar koruyan halkın seçtiği yöneticilere laf etti.Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen hainler yine sahne aldı.' dedi Osmaneli Belediye Başkanı Şahin açıklamasının devamında "

Allaha şükür Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başında.

15 Temmuz’da ülkeyi işgal etmek isteyenlere karşı destek olan sizler,Milletine kurşun sıkan hainlere karşı böyle bir bildiri yayınlasaydınız.

Ülkeyi işgal etmek isteyenlere ve darbecilere karşı sus pus olacaksınız,bugünde ayar vermeye kalkacaksınız.Haddinizi bilin şerefsiz hainler.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi;”iç bedbahtlar olmasa,dış bedbahtlar birşey yapamaz”.İçinde bulunduğumuz kıritik günlerde kahraman komutanlarımız cephede şer odaklarına haddini bildirirken,sizin gibi hainlerin yine sahne alması tesadüf değil.

Vatan hainleri unutmasın,darbe heveslileri iyi bilsinki en ufak bir kalkışmanızın bedelini bu kez size çok kötü ödetiriz.Türkiye,tüm Türk Dünyası,tüm İslam alemi ve tüm ezilen dünya halklarının umudu ve emperyalizme direnişin son kalesi olduğu bu günlerde,dikkatli olun oturun oturduğunuz yerde şerefsizler, hainler,ahlaksızlar..."

 

103 DARBE KALINTISI HAİNLERE,HADLERİNİ BİLDİRMEK İÇİN YERİMİZDE DURAMIYORUZ. Hainler yine sahne aldı.103 Emekli darbe...

Osmaneli Belediye Başkanlığı paylaştı: 3 Nisan 2021 Cumartesi

Bu haber toplam 4061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum