Hakem hataları isyan ettirdi!

Hakem hataları isyan ettirdi!

1308 Osmaneli Belediyespor U18 Takımı Eskişehirspor ile karşılaştığı final müsabakasında hakem hatalarını gerekçe göstererek sahadan çekildi.

Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil eden 1308 Osmaneli Belediye Spor U18 takımı final maçında Eskişehirspor'un U18 takımıyla karşılaştı. Müsabakada 1-0 öne geçen temsilcimiz maçın son bölümünde 10 kişi kaldı. Eskişehirspor’un uzatma dakikalarında bulduğu golle skor 1-1’e geldi. Bu esnada Osmaneli teknik heyeti hakemin yanlış kart tercihi ve fazladan uzatma dakikası oynattığına dair tepkisini gösterdi. Daha sonra maçta uzatma devrelerine geçildi. İlk uzatma devresi 1-1’lik skorla sona ererken devre arasında iki takım sporcuları ve hakemler arasında gerginlik yaşandı. İkinci uzatma devresi başladı ve devrenin son bölümünde Eskişehirspor bir gol daha bularak skoru 2-1’e getirdi. Ancak golün ofsayt olduğunu savunan temsilcimiz sporcularına kırmız kartlar çıktı. Saha içi karışınca 138 Osmaneli Belediye Spor U18 takımı sahadan çekildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kocaeli, Balıkesir şampiyonalarını yenerek finale gelen, finalde de Eskişehirspor karşısında mükemmel oyun çıkararak (1-0) öne geçen takımımız maalesef hakemlerin katliamı sonrası Türkiye’de son 22 takım arasına kalma şansını kaybetti. Hakları olan galibiyetleri hakemlerce engellenen tüm futbolcuları başarılı oyunları ve ilçemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz. Yine teknik ekibimize, yöneticilerimize ve tüm kafilemize teşekkür ediyoruz.

Türkiye'nin en büyük illerinin takımlarına karşı çok başarılı maçlar çıkaran sporcularımız bize göre bugünde maçı kazandılar. Katliam yapan hakemleri kınıyor, onları vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Eskişehir her zaman değer verdiğimiz yılların çınarı ve güzide kulübümüz. Ekonomik olarak çok kötü günler yaşıyor olsalar da bizlerin gönül bağı olan kulübümüz.

Bugünkü maçta bir kaç oyuncularının yaptığı ilişkilerimizi bozmaz. Bugün hakem yönetimine bizimle birlikte birçok Eskişehir hoca ve yöneticisi de tepki gösterdi. Bugünkü maç ve tur bizim hakkımızdı ama yine de biz camia olarak çok üzülsek de, Eskişehirspor'u eski başarılı günlerinde görmeyi diliyoruz. Çünkü Eskişehirspor geçmişteki başarılarıyla bölgemizin takımı olarak hak ettiği yerde olmalı” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.