Halil Aydoğdu’dan ‘Derebeylik’ çıkışı

Halil Aydoğdu’dan ‘Derebeylik’ çıkışı

Söğüt Belediyesi’nin eski başkanlarından İYİ Parti GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu, Söğüt Belediyesi’nce gerçekleştirilen 37 adet işyeri ihalesine tepki gösterdi.

Söğüt Belediyesi’nin eski başkanlarından İYİ Parti GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu, Söğüt Belediyesi’nce gerçekleştirilen 37 adet işyeri ihalesine tepki gösterdi. İhalenin adalet ve hukuk kurallarına aykırı olduğunu öne süren Halil Aydoğdu, Söğüt esnafının ve çalışanlarının mağdur edildiğini ifade etti.

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever tarafından belediye binası önüne kurdurulan barikatları ‘Derebeylik’ olarak nitelendiren Halil Aydoğdu, “Söğüt tarihinde bir ilk yaşandı. İlk defa polis barikatlarının arkasında ihaleler gerçekleştirildi. Adalet ve hukuk kurallarına aykırı yapılan bu ihale ile Söğüt esnafı ve çalışanları mağdur edilmiştir. Hiç kimse barikatları geçip derdini anlatamamıştır. Hatta sabah saatlerinde İYİ Partili ve CHP'li meclis üyeleri dahi belediye başkanının talimatıyla binaya alınmaları engellenmeye çalışılmıştır. Demokratik hukuk devletinde böyle bir derebeylik ne görüldü, ne duyuldu. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

halil-aydogdu1.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 3889 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum