Halit Gölcan, esnafın sorunlarını iletti

Halit Gölcan, esnafın sorunlarını iletti

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na esnafların sorunlarını iletti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na esnafların sorunlarını iletti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilecik temasları kapsamında STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bozüyük Grand Çalı Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu STK temsilcilerini istek ve şikâyetlerini dinledi. Toplantının basına kapalı bölümünde söz alan Bilecik Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, esnafların sorunlarına ilişkin konuşma gerçekleştirdi.

Halit Gölcan, esnaflardan toplanan aidatların bir kısmının esnaflara dönmediğini dile getirirken zincir marketlerden dert yandı. Neredeyse her mahallede zincir marketlerin açıldığını ifade eden Halit Gölcan, bahse konu zincir marketlerin her ürünü satmasının yanlışlığına değindi. Son olarak esnaflarla ilgili bir fon kurulmasını talep eden Gölcan, esnafların çeşitli nedenlerle uğradığı zararların telafisinde bu fonun devreye girebileceğini anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise partisinin ilgili kurullarının esnafların sorunları ile ilgili olarak çalışmalar yürüttüğünü belirterek, iktidara geldiklerin sorunların çözümüne ilişkin yol haritalarının hazır olduğunu bildirdi.

halit-golcan1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum