HALTERCİ NİHAT ENGEL TANIMIYOR

HALTERCİ NİHAT ENGEL TANIMIYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü halter sporcusu bedensel engelli Nihat Yel, Türkiye 2'ncisi oldu. Genç Nihat, azmin engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Büyükler Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası, geçtiğimiz Cumartesi günü Kocaeli'nde gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Nihat Yel, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye 2'ncisi oldu. 80 kg sıkletinde 100 kilogramlık kaldırış yapan başarılı halterci, gümüş madalyayı takmanın gururunu yaşadı.

halterci-nihat-engel-tanimiyor2.jpg

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitimine devam eden 18 yaşındaki Nihat Yel,  elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirirken daha iyi noktalara gelmek için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

İlimizde halterin başarı çıtasını yükselten Antrenör Caner Özteke, kendilerine her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ve her müsabakadan dereceyle dönmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Antrenör Özteke,"Nihat bizlere azmin engel tanımadığını her defasında gösteren başarılı ve inançlı sporcularımızdan birisi. İnşallah daha büyük başarılar elde etmek için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Nihat kardeşimiz engelli vatandaşlarımız içinde çok güzel bir örnek ben buradan tün engelli kardeşlerimizi spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

halterci-nihat-engel-tanimiyor3.jpg

Özteke ayrıca, sporcuların beslenmeleri konusunda destek sağlayan Subaşı Yemek şirketine teşekkür ettiğini bildirdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 27048 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum