HALTERCİLER KIYASIYA YARIŞTI

HALTERCİLER KIYASIYA YARIŞTI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Halter Yıldızlar Erkek ve Bayanlar İl Birinciliği müsabakaları gerçekleşti. 

Kapalı Yüzme Havuzu’nda bulunan halter antrenman salonunda gerçekleşen müsabakalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 

Birbirinden çekişmeli müsabakaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Spor Şube Müdürü Hasan Uğur Yücel, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Tay, Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Arzu Kesici, Osmaneli Atatürk Ortaokulu Müdürü Arif Elmas ve sporcuların aileleri takip etti. 

1-607.jpg

Erkekler kategorisinde çeşitli sıkletlerde gerçekleşen müsabakalarda şu isimler birinciliği elde etti:

Berat Döner, Talha Tuna, Uğur Çolakbaş, Ümit Çalış, Ömer Can, Emirhan Ilgın, Serhat Şahin, Harun Demirtaş, Enes Yıldırım, Mustafa Çalışkan, Bahadır Erdal, Utku Açıkgöz. 

Bayanlar kategorisinde ise şu isimler birinci oldu:

Suzan Sarısoy, Aslıhan Ütücü, İrem Kapanca, Funda Kaya, İlayda Akkaya, İrem Sökmez, Esra Gürol, Ecem Tırpancı, Sude Özlek. 

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.  

3-476.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, müsabakalarda ter döken tüm sporcularını tebrik etti. Halter branşının Bilecik’te yükselen bir değer olduğunu ve çıtayı daha yukarıya taşımak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Özteke, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. 

Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Tay ise okullarından yetişen halter sporcularının kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Son dönemde okullarından çıkan sporcu sayısına dikkat çeken Hüseyin Tay, “Okul idaresi olarak öğrencilerimizin normal eğitim-öğretim hayatlarının yanı sıra sosyal ve sportif yönlerini geliştirecek her türlü organizasyon ve aktiviteye destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah başta ilimize daha sonra ülkemize hizmet edecek çok güzel sporcuların yetiştiğine hep birlikte şahitlik edeceğiz “ ifadelerini kullandı. 

2-613.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız ise ailelerin sporculara verdiği desteğin oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak , “Öncelikle bu müsabakayı takip etmek için buraya kadar gelen tüm velilerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi. 

Halter branşının her geçen gün yükselen bir grafiğe sahip olduğuna dikkat çeken Aslan Yıldız, sporculara seslenerek devam ettiği konuşmasında, şunları kaydetti:

“Antrenörümüz Caner Özteke ile güzel bir ivme yakaladık. Sizlerde bizlerin ve antrenörünüzün çabalarını boşa çıkarmayarak spor yapmayı ve halteri hayatınızda önemli bir yere koydunuz. Bizim için hepiniz çok değerli ve kıymetlisiniz. Aranızda milli formayı giyen arkadaşlarınız var. Birçoğunuzun çeşitli başarıları, dereceleri var. İnşallah bundan sonraki süreçte ilimizi ve ülkemizi layıkıyla temsil edeceksiniz. Biz sizlere güveniyoruz siz de kendinize güvenin ve spordan sakın vazgeçmeyin” diye konuştu.  

4-200.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 10159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum