HALTERCİLER YENİ YERİNDE

HALTERCİLER YENİ YERİNDE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halter branşı sporcuları, yeni antrenman salonunda çalışmalarına başladı. Bilecik Belediyesi Halter Kulübü adına da ter döken sporcular, Kapalı Yüzme Havuzu içerisinde kendilerine tahsis edilen salonda daha ferah ve geniş bir ortamda çalışma imkanı yakalamış oldu.

 

Yeni salonun kendilerine tahsis edilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, yeni salonla birlikte yeni başarılara yelken açmak istediklerini söyledi.

Antrenör Özteke, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım'a ve Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür ederken şunları kaydetti:

"Bir aydır yeni salonumuzda çalışmaktayız. Bu salon, bizim için çok iyi oldu. Ferah ve nezih bir ortamda antrenmanlarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzde okullar arası Türkiye Şampiyonası var ve bu şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz.

2016 yılında 9 tane sporcumuzla madalya aldık. İnşallah bunu önümüzdeki yarışmalarda daha çok artırmak istiyoruz. Yeni salonumuzla birlikte yeni başarılara imza atmak istiyoruz. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İl Müdürümüz Aslan Yıldız beye, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım beye, Belediye Başkanımız Selim Yağcı beye çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

halterciler-yeni-yerinde2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum