HALTERCİLER YENİ YILA MADALYAYLA BAŞLADI

HALTERCİLER YENİ YILA MADALYAYLA BAŞLADI

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı okul spor faaliyetleri halter branşı yıldızlar kategorisi Türkiye Şampiyonası, 17-19 Ocak tarihleri arasında Denizli'de gerçekleştirildi. 

Müsabakalara ilimizi temsilen katılan Şehit Kaymakam Muahmmed Safitürk Ortaokulu öğrencisi Emirhan Ilgın, 89 kilogramda Türkiye 3.'sü oldu. Ilgın, koparmada 57, silkmede 65 olmak üzere toplamda 122 kg kaldırış yaparak Türkiye 3.'lüğünü kazandı.

Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan genç sporcu Emirhan Ilgın, Bilecik'e dereceyle dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, "Başta antrenörümüz Caner Özteke olmak üzere okul idarecilerimize ve öğretmenlerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. 

Başarılı haltercinin antrenörü Caner Özteke ise yeni yıla madalyayla başladıklarını ifade ederek,"Gittiğimiz her yarışmada madalya ile dönmeyi başaran bir branş olduk. Sporcularıma ve velilerine teşekkür ediyorum. Bize inanıp güvenmenin sonucunda başarılı bir yıla başladık. Bize desteklerini esirgemeyen il müdürümüz Aslan Yıldız'a ve bize inanan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

halterciler-yeni-yila-madalyayla-basladi2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 9851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum