HALTERCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

HALTERCİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

ASKİ Sporcusu Bilecikli Milli Halterci Bahadır Erdal geçtiğimiz Cuma günü Nevşehir’de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası 67kg.’da Koparmada 108kg., Silkmede 133kg. ile Türkiye 2.si oldu. Aynı yarışmada 73kg’da yarışan Bilecik Belediyesi Sporcusu Utku Açıkgöz’de koparmada 118kg, silkmede ise 138kg ile Türkiye 2.si oldu.

haltercilerimizden-buyuk-basari1.jpg

Yarışma sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Bilecik Halter Antrenörü Caner Özteke, vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin’e Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a ve Subaşı Yemek A.Ş. ye teşekkürlerini iletti. Bahadır Erdal ise elde etmiş olduğu dereceden dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Bu noktaya ulaşmamda büyük emeği olan hocam Caner Özteke’ye, ASKİ spor kulübünün birbirinden kıymetli yönetici ve hocalarına, desteklerinin manevi karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyeceğim aileme teşekkür ederim dedi.” Bilecik Belediyesi Sporcusu Utku Açıkgöz’de desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Semih Şahin’e Bilecik Gençlik ve Spor İl müdürü Aslan Yıldız’a Bilecik Halter Antrenörü Caner Özteke’ye ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ailesine teşekkürlerini iletti.

BAHADIR ERDAL’ın REKORLARI YİNE KIRILAMADI
Milli Halterci Bahadır Erdal'ın rekorlarları Nevşehir’de düzenlenen Yıldızlar U15 ve U17 Türkiye yarışmasında yine kırılamadı.
Erdal geçtiğimiz sene Ankara’da düzenlenen U15-U17 Türkiye Şampiyonasında U15 55kg. kategorisinde Koparmada 98kg, Silkmede 115kg. Türkiye Şampiyonu olmuş ve kendi dalında 6 Türkiye rekoru kırmıştı. O zamandan bu yana iki turnuva da da Erdal’ın rekorları kırılamadı.

Kaynak:M.Bahadır ORAL

Bu haber toplam 21083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum