HANGİ BAŞKANLAR DEĞİŞECEK?

HANGİ BAŞKANLAR DEĞİŞECEK?

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, partisinin Ekim ayı il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, dikkat çeken bazı sözler sarfetti.

Milletvekili Yağcı, konuşmasının satır arasında mevcut belediye başkanları içerisinden değişikliklerin olabileceğinin sinyalini verdi. Yağcı, 2019-2024 yılları arasında farklı bir yerel yönetim vizyonu sergileyeceklerini belirterek, “Yeni ve devam edecek kardeşlerimizle Bilecik’te yerel yönetimler anlamında 2019-2024 yılları arasında ayrı bir tempoyu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı’nın ‘Yeni’ ifadesi mevcut belediye başkanları içerisinden değişikliklerin olacağı yönünde yorumlanırken, hangi belediye başkanlarının değiştirileceği merak konusu oldu.

TEŞKİLATLARA MESAJ GÖNDERDİ

Ayrıca, AK Parti teşkilatlarına önemli mesajlar veren Selim Yağcı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine değinerek, “Birbirimizi daha çok seveceğiz, daha çok bağlanacağız. Kavgalı eve kız verilmez. Küçük hatalarımızı büyütmeyeceğiz. Kendi içerimizdeki kardeşlik bağını güçlendireceğiz ve dışarıya bu güzellikleri aktaracağız” dedi.

GÖLPAZARI, SÖĞÜT VE İNHİSAR ÖNEMLİ HEDEFLER

Mv. Yağcı, 11 belediyenin 7’sinin AK Parti’de olduğunu anımsatarak 2019 seçimlerinde 11’de 11’i hedeflediklerini belirterek, Gölpazarı, Söğüt ve İnhisar’ı önemli hedefler olarak belirledi. Gölpazarı’nın AK Parti belediyeciliğine hasret kaldığını söyleyen Yağcı, konuyla ilgili şöyle konuştu

“Gölpazarı AK Parti belediyeciliğine hasret kaldı. Artık çok gecikti ve Gölpazarı ilçemizi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz.

Söğüt’te boynumuz biraz bükük, belediyemiz yok. Söğüt’ün sıkıntılarını, dertlerini biliyoruz. Söğüt hedeflerimiz arasında.

Önemli hedeflerimiz Gölpazarı, Söğüt ve İnhisar’ı Ak belediyecilikle buluşturacağız. Yenipazar’da ihtiyaç olan yatırımları hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Yeni dönem içerisinde Bilecik’in, Bozüyük’ün ve Gölpazarı’nın stadyum sorunlarını biliyoruz. Tüm bunlarla beraber bir taraftan yerel seçimleri başarı ile atlatacağız inşallah” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6183 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum