Hastanede Randevu Krizi

Hastanede Randevu Krizi

Bilecik’te vatandaşlar, göz polikliniklerinde randevu almakta zorlanıyor. Yapımı uzun yıllar süren Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu sıkıntısı bitmiyor.

Bilecik’te vatandaşlar, göz polikliniklerinde randevu almakta zorlanıyor. Yapımı uzun yıllar süren Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde randevu sıkıntısı bitmiyor.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesi ile birlikte bazı doktorların derslere girmesi, Bilecikli hastaların doktorlardan randevu almasını da zor hale getirmeye başladı. Özellikle Göz Doktorlarından randevu almak isteyen Bilecikli hastalar, haftalar bazen de aylar sonraya randevu alabildiklerini belirtti.

Hastanede yaşanan randevu sıkıntısı hakkındaki şikayetlerini gazetemize anlatan vatandaşlar, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak imkansız hale geldiğini ifade etti.

Gazetemize gelerek yaşanan randevu sıkıntısını anlatan bir vatandaş;

"Göz muayenesi için Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almak imkansız hale gelmiş durumda. Son günlerde bir iki ay sonrasına bile gün vermiyorlar ve göz için randevu yok diyorlar. Acil durumlarda dahi, Bilecik dışındaki il ve ilçelerden randevu almak zorunda kalıyoruz. İlçemiz Bozüyük'te bile 3 tane göz doktoru varken, Bilecik'te neden 2 göz doktoru var. İktidar partisi Milletvekili Sayın Halil Eldemir 5 yıl boyunca Sağlık Bakan yardımcısı olarak görev yaptı. Bilecik'e göz doktoru ataması neden yaptıramıyor. Hayat pahalılığının had safhaya ulaştığı günümüzde Özellikle emekliler Bilecik Hastanesine gitmekte zorlanırken, Bozüyük'e, Eskişehir'e, Bursa'ya veya başka bir ile nasıl gideceğiz. İktidar yetkililerinin Bilecikli hastaların sesine kulak vermesini istiyoruz. Bilecik'e bir veya iki göz doktoru ataması yaptırmak İktidar yetkilileri için zor olmasa gerek. 15-20 gün sonraya verilecek randevular da razıyız. Yeter ki bir göz muayenesi için bizleri Bilecik dışına gitmeye mecbur bırakmasınlar." diye konuştu.

Vatandaşlar randevu sıkıntısının çözümü için yetkililerden destek bekliyor.

hastanede-randevu-krizi.jpghastanede-randevu-krizi.jpg

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum