Hastanede rezalet!

Hastanede rezalet!

Bahçesinde çalışırken gözüne dal batan vatandaş Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olamayınca soluğu Sakarya’da özel bir hastanede aldı.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden gelen şikâyetlere bugüne dek çözüm üretilmediği gibi vatandaşın yaşadığı sıkıntı ve sorunlar her geçen gün artıyor. Son olarak bahçesinde çalışırken gözüne ağaç dalı batan vatandaş Bilecik’te tedavi olamayınca çareyi Sakarya’da özel bir hastaneye gitmekte buldu.

hastanede-rezalet1.jpg

Edinilen bilgilere göre, Bayırköy’de yaşayan Z.K. isimli kadın bahçesinde çalışırken gözüne ağaç dalı battı. Gözü bir anda kanlaşan ve ağrımaya başlayan kadın oğlu tarafından hemen Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirildi. Acil serviste yapılan ilk muayenenin ardından göz polikliniğine yönlendirilen kadın beklemeye başladı. Saatler süren bekleyişin ardından odasından çıkan doktor hastalara “Bugün size bakamayız gidin yarın gelin!” diyerek öğle molasına çıktı. Sabah saat 8.30’dan 12.00’ye kadar tedavi olabilmek için bekleyen kadın tedavi olamadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldı. Bilecik’te tedavi göremeyen kadın Sakarya’da özel hastaneye doğru yola çıktı.

Gelinen süreçte, acil bir vaka olarak hastaneye başvuran kadının gözünde kalıcı bir hasar veya telafisi mümkün olmayan bir rahatsızlığa sebebiyet verilmesi halinde sorumlusunun kim olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar artık rezalet boyutuna varan bu sorunların bir an evvel çözülmesini istiyor.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 11724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum