Hatipoğlu’ndan 4 ton destek

Hatipoğlu’ndan 4 ton destek

İş insanı Gürkan Hatipoğlu, Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne 4 ton mama bağışında bulundu.

İş insanı Gürkan Hatipoğlu, Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne 4 ton mama bağışında bulundu.

hatipoglundan-4-ton-destek1.jpg

Osmaneli'nin sevilen iş insanlarından ve yakın bir zaman önce vefat eden Ayde Alüminyum A.Ş sahibi rahmetli Doğan Zaimoğlu'nun damadı Oscar Reklam Firmasının Sahibi Gürkan Hatipoğlu, Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine 300 bin TL değerinde 4 ton mama bağışında bulundu.

hatipoglundan-4-ton-destek2.jpg

Hatipoğlu, mama bağışına ilişkin yaptığı açıklamada, “Sokak hayvanlarının da bizim sorumluluğumuz olduğunu düşünüyor ve onların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu bağlamda, Osmaneli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bu mama bağışını mutlulukla karşılıyoruz. Umuyorum ki bu, sokak hayvanlarının bakımı ve kalıcılığı konusunda farkındalık oluşturmamıza ve diğer vatandaşlarımızında destek olmalarına vesile olur" dedi.

hatipoglundan-4-ton-destek3.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise “Gerçekten duygusal bir an yaşıyoruz. Rahmetli Doğan bey, bize sokak hayvanları için her zaman destek verirdi. Sokak dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını tereddüt etmeden giderirdi. Hatta onların tedavileri için çok yüksek maliyetli tam donanımlı tedavi merkezi bile kurdu. Hakkı ödenmez. Şimdi onun evlatları aynı duygu, hassasiyet ve samimiyetle sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Sokak hayvanları için 4 ton gibi yüksek tonajda mama desteğinde bulunarak babalarından aldıkları bayrağı devam ettiriyorlar. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum