Helal olsun size çocuklar!

Bilecik’te, yolda yürürken 26 bin TL para bulan çocuklar parayı Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim ettiler.

Bilecik’te, yolda yürürken 26 bin TL para bulan çocuklar parayı Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim ettiler. Zabıta görevlileri ise parayı sahibine verdiler.

Ali Osman Yılmaz isimli yaşlı adam yolda yürürken bir poşet içerisindeki 26 bin TL parasını düşürdü. Yaşlı adamın parasını bulan çocuklar ise parayı babalarına verdiler. Baba Muhammet Alkasım ise parayı devriye gezen zabıta ekiplerine ulaştırdı. Yapılan incelemeler sonucunda paranın sahibi tespit edildi ve Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev ve Zabıta Müdürlüğü görevlileri, parayı bulan çocuklar ve babasıyla birlikte parayı sahibi Ali Osman Yılmaz’a teslim etti.

helal-olsun-size-cocuklar1.png

Parasını düşüren Ali Osman Yılmaz Zabıta Müdürlüğü görevlileri ve çocukların babası Muhammet Alkasım ile çocuklarına teşekkür etti.

ÇOCUKLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev konu hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak güzel bir olaya tanıklık ettik. Şehir merkezinde yürürken parasını düşüren yaşlı amcanın parasını bulan çocuklar kamera kayıtlarında da gördüğümüz üzere parayı babalarına veriyor. Daha sonra baba ve çocukları, devriye gezen ekiplerimize parayı teslim ediyorlar. Çevredeki kamera kayıtlarını incelediğimizde aynı belirtildiği üzere yaşlı amca poşetteki parasını yürürken düşürüyor, arkasından gelen çocuklar parayı buluyor. Sonrasında Zabıta Müdürlüğümüzde kamera kayıtları eşliğinde parayı çocuklar ve babasıyla birlikte sahibine verdik. Çocukların bu örnek davranışı bizleri de çok sevindirdi” ifadelerini kullandı.

helal-olsun-size-cocuklar2.png

ZABITADAN ÇOCUKLARA OYUNCAK

Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev ise çocuklara oyuncak araba hediye ederek, yaptıkları güzel davranış dolayısıyla teşekkür etti.

Diğer yandan cadde üzerinde bulunan bir işyerinin kamerasında yaşlı adamın parasını düşürdükten sonra çocukların parayı bularak, babasına haber verdiği görüntüler yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.