Hırsızlardan çekmediği kalmadı!

Hırsızlardan çekmediği kalmadı!

Deresakarı Köyü’nü mesken tutan hırsızlar Tavukçu Emin lakaplı Hasan Hüseyin Kayabay’ın 2 senede yaklaşık 70-80 bin TL’lik malını çaldılar.

Deresakarı Köyü’nü mesken tutan hırsızlar Tavukçu Emin lakaplı Hasan Hüseyin Kayabay’ın 2 senede yaklaşık 70-80 bin TL’lik malını çaldılar. Deresakarı Köyü'nde çiftçilik ve tavuk yetiştiriciliği yapan Hasan Hüseyin Kayabay'ın hırsızlardan çekmediği kalmazken yetkililerden yardım istedi. Kayabay, köylerinin giriş ve çıkışlarına kamera konulmasını talep etti.

Hasan Hüseyin Kayabay, hırsızlık olayları ile ilgili jandarma ekiplerinin çalışmalar yaptığını ve zaman zaman hırsızların yakalandığın anlatırken, Adalet Bakanlığına seslendi. Kayabay, “Hırsız yakalanıyor hapse atılıyor ama kısa sürede çıkıyor. Cezalar caydırıcı olmalı.” dedi.

Türkiye gibi Müslüman bir ülkede artan hırsızlık olaylarının üzüntü verici olduğunu ifade eden Kayabay, “Bu ülke nasıl bu hale geldi? Müslüman bir ülkede hırsızlık neden çoğalır, bizler nasıl Müslümanız” diye konuştu.

Son olarak Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’dan yardım isteyen Hasan Hüseyin Kayabay, “Köylerin giriş çıkışlarına kamera konulsun, hırsızlar yakalansın. Yakalananlara gereken cezaları verilsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum