Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

Bilecik'te son zamanlarda artan hırsızlık olayının ardından şüpheli isim tespit edildi.

Bilecik'te son zamanlarda artan hırsızlık olayının ardından şüpheli isim tespit edildi.
Geçtiğimiz hafta Bilecik'te bir günde 5 hırsızlık olayı gerçekleşti. Toplamda beş hırsızlık olayına karışan üç şüpheli göz altına aldı. Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda 60 saatlik kamera kayıtları izlenilerek şüpheli tespit edildi.
Hatırlanacağı üzere, Bilecik Merkez’de bulunan Şerifpaşa Camii’nin sadaka kutusundaki paralar çalındı. Sabah saatlerinde camiye giren bir şahıs sakada kutusunun kilitlerini kırarak çaldı. Aynı gün içerisinde, Bilecik Ziraat Odası’nda hırsızlık olayı meydana geldi. Akşam saatlerinde Ziraat Odası’na giren şahıs ya da şahıslar bir bilgisayarın monitörü ile kamera kayıt cihazını çalmıştı. Bununla birlikte gün içerisinde toplam 5 hırsızlık olayı gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Bilecik'te bir günde gerçekleşen toplam 5 hırsızlık olayının ardından Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda 60 saatlik kamera kayıtları izlenerek toplamda beş hırsızlık olayına karışan üç şüpheli göz altına aldı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talep edilen şüpheliler, mahkeme tarafından D.H.M isimli şahsın tutuklanmasına karar verildi. D.H.M isimli şahıs çıkan kararın ardından, Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmaları sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum