Hizmet eziyete dönüştü!

Hizmet eziyete dönüştü!

Bilecik'te alt yapı çalışmaları sebebi ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde trafiğe kapanınca her gün metrelerce araç kuyrukları oluşuyor.

Bilecik'te alt yapı çalışmaları sebebi ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde trafiğe kapanınca her gün metrelerce araç kuyrukları oluşuyor. Bu durum vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

hizmet-eziyete-donustu1.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından kentte yapılan alt yapı çalışmaları çerçevesinde Atatürk Bulvarı ara ara trafiğe kapatılırken, sürücüler alternatif yol olarak Futbol Sokak'a yönlendiriliyor. Burada sağlı sollu araç parkı ve trafiğin sıkışık olması uzun kuyruklara yol açarken, bu durum vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Futbol Sokak üzerinde ise ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, Tugay kavşağında bazı uyanık sürücüler trafiğe girmemek için ters şeritten Hamsu köprüsü altındaki yola giriş yaparak trafiği de tehlikeye sokuyorlar.

hizmet-eziyete-donustu2.jpg

Araç kuyruğu 112 Acil Çağrı Merkezi önüne kadar oluşurken, sürücüler çarşı merkezine 30 dakikada inebildi. Bu esnada gelen bir ambulans trafiğin sıkışıklığı nedeniyle uzun süre açılmasını bekledi.

hizmet-eziyete-donustu3.jpg

Öte yandan, çalışmaların 8 Eylül tarihine kadar süreceği öğrenildi.

hizmet-eziyete-donustu4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6099 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum