Hüseyin Korkman’dan Başkan V. Subaşı’na sorular

Hüseyin Korkman’dan Başkan V. Subaşı’na sorular

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na bir dizi sorular yöneltti.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na bir dizi sorular yöneltti. Başkan Korkman, yaptığı yazılı basın açıklamasında, belediye tarafından düzenlenen Hande Ünsal konserinin maliyetinden bazı belediye tesislerinin ne zaman açılacağına dair bazı sorulara yanıt istedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Korkman, sorular yönelttiği açıklamasında, şunları kaydetti:

“Aşağıda sorduğum soruları kamuoyunun bilmesi ve bilgilendirilmesi bakımından Bilecik Belediye Başkan Vekili Sn. Melek Mızrak Subaşı’nın basın aracılığı ile açıklamasını arz ve talep ediyoruz.

1- Gençlik konseri adı altında düzenlenen ve sanatçı Hande Ünsal’ın sahne aldığı program için ne kadar ücret ödediniz? (iki kez iptal edilen programlar da dahil)

2- Yaz mevsiminin ortalarına gelinmesine rağmen belediyeye ait havuz neden vatandaşın hizmetine açılmamıştır?

3- Yine yaz mevsiminin ortalarına gelinmesine rağmen Milli Egemenlik Parkı ve çay vb. işletmesi neden vatandaşların hizmetine açılmayıp atıl halde durmaktadır?

4- Sayın Başkan Vekili; göreve geldiğiniz günden bu güne kadar Belediye’ye ve iştiraki olan Kayı A.Ş. kaç personel aldınız? Kaç personel alacaksınız? Ayrıca personeller arasında yaptığınız kadro, statü değişiklikleri varmıdır? (Kayı A.Ş. dahil)

5- Belediye personellerinden ve iştiraki olan Kayı A.Ş.’den personel çıkaracak mısınız?”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum