Hüseyin Korkman’dan sert sözler: Sadaka verir gibi 5.000 TL verdiler, hiç utanmadılar

Hüseyin Korkman’dan sert sözler: Sadaka verir gibi 5.000 TL verdiler, hiç utanmadılar

Memleket Partisi Bilecik il Başkanı Hüseyin Korkman hem İktidar Partisini hem Muhalefet partisini hedef alarak bazı eleştirilerde bulunduğu bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Memleket Partisi Bilecik il Başkanı Hüseyin Korkman hem İktidar Partisini hem Muhalefet partisini hedef alarak bazı eleştirilerde bulunduğu bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Hüseyin Korkman ve beraberinde ki parti üyelerinin ve basın mensuplarının katıldığı basın açıklamasında konuşan Hüseyin Korkman, İsrail’in Gazze’de ki saldırılarını kınayarak açıklamaya başlayarak, Atatürk’ün sözleriyle devam etti.

dsc-0005.jpg

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında konuşan Hüseyin Korkman sert sözlerle hem iktidarı hem muhalefeti hedef alarak şu ifadelere değindi;

“Memleket Partisi İl Başkanlığı olarak bizim önemli gördüğümüz konuları Bilecik kamuoyu ile paylaşmak, açıklamalarda bulunmak istedik.

Öncelikle İsrail devletinin Gazze’de Filistin halkına karşı insanlık suçu olan soykırımı, savaşı şiddetle kınıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Öldüreceğiz diyenlere karşı ölmeyeceğiz diye harbe girebiliriz, ama ulus yaşamı tehlikeye düşmedikçe, harp bir cinayettir” sözünden hareketle İsrail devleti Filistin halkına karşı cinayet işlemektedir. Tüm insanlığın bir an önce bu cinayetlerin durdurulması için tavır almasını istiyoruz.

5.000 lira ödeme yaptılar, hiç utanmadılar

Değerli Bilecikli hemşerilerim adaletten yoksun bir iktidar var. Adeta açlığa mahkûm edilen emeklilerimizi çalışan ve çalışmayan diye ayırdılar. Çalışamayan emeklilerimize sadaka gibi bir defaya mahsus 5.000 lira ödeme yaptılar. Hiç utanmadılar.

Geçtiğimiz hafta Yargıtay 3. Ceza Dairesi; Anayasa Mahkemesinin Can Atalay hakkında verdiği hak ihlali kararının uygulanmayacağına karar verdi. Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Anayasa Mahkemesi kararlarına beğenseniz de beğenmeseniz de uymak zorundasınız

Şunu açıkça belirtmek isteriz. Anayasa Mahkemesi kararlarına beğenseniz de beğenmeseniz de uymak zorundasınız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Aksini yapmak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerine dinamit koymaktır.

Unutmayınız ki tüm bu tartışmaların içinde Hukuk, Adalet ve Adil Yargılanmak hepimize haktır. Bir gün hepimize lazım olabilir.

Memleket partisi olarak şunu düşünüyoruz. İktidar partisi tarafından dillendirilen ve hedef olarak belirlenen yeni anayasa için zemin hazırlanmaktadır. Yargıtay 3. Ceza Dairesi hukuk devletinde verilmeyecek bir karar almış ve Anayasa Mahkemesi’ni tartışılır hale getirmiştir. Bu karar toplumu iki kutba bölmektedir.

Uyardık, ancak dilemediler

Ana muhalefet partisine 70 eski AKP’li vekilleri meclise sokuyorsunuz, yapmayın dedik. Uyardık, ancak dilemediler. 39 eski AKP’liyi milletvekili olarak meclise soktular. Önümüzdeki günlerde nasıl hareket edeceklerini hep birlikte göreceğiz.

Memleket Partisi olarak Akıl, Ahlak ve Adalet diyoruz.

Değerli Bilecikli hemşerilerim; Sizlerin dikkatine sunmak istediğimiz önemli bir konuda İlimizdeki Cemaat ve tarikatların faaliyetleri ile ilgilidir.

Kimse zannetmesin ki biz dine karşıyız

Bizim tespit edebildiğimiz kadarı ile onbeşin üzerinde tarikat ve cemaat faaliyet göstermektedir. Bu tarikat ve cemaatlerin referansları dindir.

Kimse zannetmesin ki biz dine karşıyız. Biz dindar geçinen ve dinden geçinenlere karşıyız. Gerçek dindarlar akıl, ahlak ve adaleti referans alanlardır.

Değerli Bilecikli hemşerilerim; Bilecik ilimizde faaliyet gösteren tarikat ve cemaatlerin yurtlarında birçok çocuğumuz kalmaktadır. Bu yurtlarda kalan çocuklarınızı kendi düşüncelerine uygun eğiterek yetiştirilmektedirler.

Bunların geleceklerinin nasıl olacağını sizler takdir ediniz. Bugün şu soruları sormak istiyorum;

Bilecik ilimizde kaç tane tarikat ve cemaat yurdu vardır?

Bu tarikat ve cemaat yurtlarında kaç çocuğumuz kalmaktadır?

Bu tarikat ve cemaat yurtlarının gelir kaynakları nelerdir?

Bu tarikat ve cemaat yurtlarının denetimini kim yapıyor?

Faaliyetlerini takip ediyor musunuz?

Değerli Bilecikli hemşerilerim iktidar partisi il başkanına şunu soruyorum. Bilecik İlinde faaliyet gösteren tüm bu tarikat ve cemaatlerden faydalanıyor musunuz?

Tarikat ve cemaatlerden haberiniz var mı?

Sayın ana muhalefet Partisi İl Başkanı ilimizdeki bu tarikat ve cemaatlerden haberiniz var mı? Takip ediyor musunuz?

Sayın Belediye Başkan vekili hanımefendi ilimizdeki tüm tarikat ve cemaat yurtlarının denetimini yapıyor musunuz?

Bu tarikat ve cemaat yurtlarında bir evladımıza zarar geldiğinde hesabını verebilecek misiniz?

Değerli Bilecikli hemşerilerim biz Memleket Partisi olarak ülkemizin ve ilimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Memleket Partisi olarak doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz.

Akıl, Ahlak, Adalet, Bilim ve Liyakatı esas alıyoruz. Bunun için diyoruz ki gelin Memleket Partisi’ne Bilecik’imizin ve ülkemizin geleceğini hep birlikte geri alalım.”

dsc-0002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.