Hüseyin Korkman’dan vekillere Yenişehir yolu çağrısı

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yenişehir yolu üzerinden milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün’e seslendi.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yenişehir yolu üzerinden milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün’e seslendi.  Korkman, “Bu yolu bitirmek sizin boynunuzun borcudur” diyerek vekillerin meclisteki her konuşmasında Yenişehir yolunu dillendirmeleri çağrısında bulundu.  

Hüseyin Korkman, Yenişehir yolu çalışmalarının gerçekleştiği şantiye alanına giderek bir video çekti. Çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Hüseyin Korkman, Yenişehir yolu çalışmalarının durduğunu söyledi. Şantiye alanında hiçbir çalışmanın olmadığını aktaran Korkman, Bilecik Milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün’e çağrıda bulundu.

Selim Yağcı’nın iktidar milletvekili olarak Yenişehir yolunu takip etmediğini dile getiren Hüseyin Korkman, şunları kaydetti:

“Daha önce vekillerimiz aracılığıyla mecliste gündeme getirdik ve çalışmalar başlamışlardı ama tekrar geldiğimizde çalışmalar durmuş. Buradan Bilecik’i temsil eden vekillerimiz sayın Yaşar Tüzün ve sayın Selim Yağcı’ya sesleniyorum. Özellikle sayın Selim Yağcı siz iktidar milletvekilisiniz ancak işi takip etmiyorsunuz. Bilecikliler mağdur. Bilecik-Yenişehir yolu Ferhat ile Şirin yolu oldu. Bir an önce bu yolu bitirin. Bilecik halkı adına, sanayicilerimiz adına sizden talep ediyorum. Bu memleket için yapılması gereken önemli iş bu yolu tamamlatmaktır. Tamamlatırsanız ileride belki tarih sizi yazar ve belki heykelinizi diker. Mecliste her konuşmanızda Yenişehir yolu demenizi istiyorum, bu yolu bitirin. Bu yolu bitirmek sizin boynunuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

İzlenme: 2342
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar