Hüseyin Ocak yeniden aday olacak mı?

2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber’in klasikleşmiş, “Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?” röportajlarımızın 2’nci durağı Vezirhan beldesi oldu.

2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi Sakarya Gazetesi ve Bilecik Haber’in klasikleşmiş, “Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?” röportajlarımızın 2’nci durağı Vezirhan beldesi oldu.

Vezirhan’da gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Basın Masası’na konuk oldu. Başkan Ocak, röportajları değerlendirdiği programda, Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olmak istediğini açıklayan Hüseyin Ocak, “Parti büyüklerimiz uygun görürlerse arzumuz yeniden aday olmak yönünde” dedi.

huseyin-ocak1.jpg

“VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİ İLE DERTLENDİK”

Vezirhanlı vatandaşların röportajlarımızda kendisi ve belediye hizmetleri için sarfettiği sözlerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Hüseyin Ocak, belediye başkanı seçildikten sonra hiçbir ayrım yapmaksızın vatandaşların dertleri ile dertlendiklerini söyledi. Bu tutumun ise halk nazarında memnuniyetle karşılandığı aktaran Hüseyin Ocak, Vezirhan halkına gösterdikleri teveccüh için teşekkür etti.

“HAYALLERİMİZİN ÖTESİNDE İŞLERE İMZA ATTIK”

Göreve başladığı ilk günden itibaren kesintisiz şekilde hep çalıştıklarını anlatan Hüseyin Ocak, “Kısıtlı bütçelerle büyük işler çıkardık. Hayallerimizin ötesinde çalışmalara imza attık. Vezirhan’da elzem olan tüm sorunları çözüyoruz. Biz 5 yıllık plan içerisinde planladığımız çalışmaların tamamını gerçekleştirdik. Fakat ben şehrimi büyütmek istiyorum. İstihdamı başardık ve dışarıya göç vermiyoruz. Sosyal yaşam noktasında şehrimizi zenginleştiriyoruz. Nitelikli konutlara ihtiyacımız vardı birinci etabı yaptık inşallah 1 Nisan itibariyle 2. etaba başlayacağız. Önümüzdeki dönemde konut işine yoğunluk vereceğim. İmar planlaması yapmak zorundayız. Bu benim planım değil şehrin planı olsun. Biz istedik ki tüm halkımızı toplayıp bir planlama yapmak istiyoruz. Bunları da başarabilirsek Vezirhan’ın büyümesine hep birlikte şahitlik edeceğiz inşallah” diye konuştu.

YENİDEN ADAY OLACAK MI?

2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden aday olmayı arzu ettiğini anlatan Hüseyin Ocak, “Her belediye başkanı doğal bir adaydır. Bizimde bundan sonrası için arzumuz bir dönem daha yapmak noktasında. Malum artık ittifaklar var dolayısıyla bizim büyüklerimiz bu noktada nasıl bir yol haritası izleyecek bilmiyoruz. Bizim adayız dememiz için ilk önce o zeminin ortaya çıkması lazım. Büyüklerimiz önce bize yol haritamızı verecekler ama tekrar söylüyorum bizim arzumuz bir dönem daha yapmak. Biz seçime hazırız. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah tekrar seçimi kazanabileceğimize inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum