Hüsnü Ersoy Aday Adayı Oldu

Hüsnü Ersoy Aday Adayı Oldu

Bozüyük Ak Parti eski İlçe Başkanı ve Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı Hüsnü Ersoy, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Bozüyük Ak Parti eski İlçe Başkanı ve Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı Hüsnü Ersoy, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
AK Parti’de bugün sona erecek aday adaylığı müracaatları kapsamında başvurular gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bozüyük'ün tanınan isimlerinden Bozüyük Ak Parti eski İlçe Başkanı ve Ak Parti Bilecik Milletvekili adayı Hüsnü Ersoy, aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

husnu-ersoy-5.jpg
AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığına giden Hüsnü Ersoy başvuru dosyasını teslim etti. Parti binasında gerçekleşen başvuruda Hüsnü Ersoy'u sevenleri yalnız bırakmadı. Yoğun bir katılımın olduğu basın toplantısında, Ak parti Bozüyük yönetimi dışında diğer illerden de katılım sağlandı.
Yapılan basın açıklamasında söze İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu başladı. Burada konuşan Mecit Kuruoğlu; "Başvurularımızın sonu hepimiz için hayırlısı olsun, bizim hedefimiz Bozüyük Belediyesini hakettiği hizmet belediyeciliğine kavuşturmak için seçimleri kazanarak AK Partiyi burada birinci yapmak. Görev olacak arkadaşımız kim olursa biz onun arkasında toplanarak gerekli çalışmaları yapacağız". ifadelerini kullandı.

husnu-ersoy-4.jpg
Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu'nun konuşmasının ardından Hüsnü Ersoy sözlerine başladı. Hüsnü Ersoy konuşmasında, 'makro planlarla nefes alacak bir Bozüyük için çalışacağız' diyerek Bozüyük’ün hafızası, değeri büyüklerimizi her alanda destekleyecek, onlara hürmetin somut çalışmalarla ortaya koyulacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz' dedi.
Hüsnü ersoy; "Bugün yine Bozüyük’e hizmet etmek,Bozüyük’ü ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ vizyonumuza uygun bir şehir yapma iddiasıyla bir yola revan olduk. Emanet bildiğimiz Bozüyük’ü geleceğe taşımak, adına ve şanına yakışır bir cazibe merkezi haline getirmek yolunda zaman mevhumundan bağımsız çalışmaya buradan söz veriyoruz.Çocuklarımızdan,gençlerimize,büyüklerimizden,engellilerimize yaşamaktan huzur ve mutluluk duyulan bir BOZÜYÜK hedefi en büyük motivasyonumuz olacak.
Sosyal Belediyeciliğin hizmetleriyle müşahhas hale geldiği, stratejik ve uzun vadeli planlamalarla geleceğe sorun bırakmayan belediyecilik anlayışı, birikmiş sorunları olmayan ve istikameti doğru bir Bozüyük için gayretle ve fedakarlıkla çalışacağız. Bizden şikayet, bahane değil çözüm duyacaksınız.Bizleri sadece makamlarda değil sahalarda samimiyetle iş yaparken göreceksiniz. Bozüyüklülere hizmeti en mukaddes görev bilen kadrolar olacağız.

husnu-ersoy-3.jpg
Bizden kimsenin eksikliklerinin üzerine basarak yükselmeye çalışan bir anlayış değil,geçmişin iyilerini miras bilerek geliştiren,yapıcı,hizmet odaklı,Bozüyük’ün menfaatlerini herşeyin üzerinde gören bir yaklaşım göreceksiniz.
GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA ,HER HAFTA BİR MAHALLEMİZDE MAHALLE KONAĞINDA GÜNE VE ÇALIŞMAYA BAŞLAYAN,Bozüyüklülerle mahallelerinde istişare eden,yerinde sorun tespit eden,her derde ve mutluluğa ortak olmaya talip bir belediye başkanı olmak için çalışacağız.
Genç ve kadınlara pozitif ayrımcılığı sonuna kadar destekleyen,sadece hizmet değil ortaya somut ürünler de ortaya koyan ‘’Üreten Bozüyük Belediyesi ‘’anlayışıyla çalışacağız.
Genç ve çocuklarımızın eğitimden,spora,eğlenceden,sanata hayatlarına katkı sunacak ,Bozüyük’ün altyapı eksikliklerini ortadan kaldırmak ve onların hizmetine sunmak en büyük hedeflerimizden olacak.
Bozüyük’ün hafızası,değeri büyüklerimizi her alanda destekleyecek,onlara hürmetin somut çalışmalarla ortaya koyulacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz.
Bozüyük’ün trafiğininin,şehir geçişlerinin tekrar ele alınacağı,ulaşım konforunun ve hızının artırılacağı makro planlarla nefes alacak bir Bozüyük için çalışacağız.
Bozüyük’ün yeşil varlığını artırıp,mevcut alanları daha nitelikli hale getirmek,hemşehrilerimizin hoş ve kaliteli vakit geçireceği alanları hayata geçireceğiz.
Bozüyük’ümüzün ihtiyacı EKONOMİK VE NİTELİKLİ konut ihtiyacı için alanlar ve projeleri, Devletimizin destekleriyle hayata geçirmek için gayret göstereceğiz.
Önümüzdeki süreçte siz Kıymetli Bozüyüklülerle istişarelerimizle de ortaya çıkaracağımız ihtiyaçlarımızı çözümleriyle beraber konuşuyor olacağız.

husnu-ersoy-6.jpg
Buradan siz kıymetli Bozüyüklülere şunu ifade etmek isterim;
Doğup büyüdüğümüz,gecesine ,gündüzüne,soğuğuna,sıcağına,zorluğuna,kolaylığına,mutluluğuna,hüznüne, şahit ve ortak olduğumuz,kaderimizi bağladığımız bu güzel Bozüyük’e hizmet etmek için,Bozüyük’ün evladı,Bozüyük için bugüne kadar naçizane gayret göstermiş bir kardeşiniz olarak sesleniyorum:
GELİN ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ vizyonuna Bozüyük’ü hep birlikte taşıyalım.
Bozüyük’ü seven,Bozüyük’ün menfaatini herşeyin üzerinde aziz bilen bir yolculuğa çıkalım,Bozüyük için Hazır,Bozüyük için Kararlı olalım.
Aşk ile bağlı olduğumuz,bizimle cömertçe herşeyi paylaşan bu şehre hizmet etme yolunda yorulmadan koşalım.
Medeniyetimizin tezahürü şehirler mirasına bizler de bugün ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ hedefiyle katkı sunalım.

husnu-ersoy-1.jpg
Şehirlerden bahsetmişken ifade etmek isterim;İlk kıblemiz,şehirler arasında kutsal ve aziz bildiğimiz,bugün tarihin en büyük zulümlerinden birine şahit olan Filistine, Gazzeye,Kudüs-ü Şerife’de bu vesileyle selam göndermek istiyorum.Dünyanın gözleri önünde katledilen kadın,çocuk,yaşlı şehitlerimizi buradan rahmetle anıyorum.Bir dörtlükle de Kudüs’e,Mescid-i Aksa,ya,Gazze’ye özlemimizi,sevgimizi ,hasretimizi ifade etmek istiyorum:
Mescid-i Aksayı gördüm düşümde,
Götür Müslümana selam diyordu
Dayanamıyorum bu ayrılığa,
Kucaklasın beni İslam diyordu.
Bu duygularla,Bozüyük’e hizmet etmek için çıktığımız yolun hayırlara vesile olmasını temenni eder,destekleriniz için hepinize şükranlarımı ve hümetlerimi arz ediyorum"

husnu-ersoy-2.jpg

Bu haber toplam 1096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.