Hüsnü Ersoy projelerini tanıttı

Hüsnü Ersoy projelerini tanıttı

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy'un, Bozüyük'e yönelik projelerini ve hizmet vaatlerini tanıtmak amacıyla düzenlediği proje tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy'un, Bozüyük'e yönelik projelerini ve hizmet vaatlerini tanıtmak amacıyla düzenlediği proje tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü. Etkinlik, Eylül Delüx Düğün Salonu'nda gerçekleşti ve iftar organizasyonu ile sona erdi.
AK Parti'nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, kapsamlı bir proje tanıtım toplantısı düzenleyerek, seçilmesi halinde Bozüyük'e yönelik vizyonunu ve vaatlerini geniş bir katılıma sunma fırsatı buldu. Bu etkinlikte, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna da hazır bulundu.

husnu-ersoy-projelerini-tanittis.jpg

Hüsnü Ersoy'un projelerini barkovizyon eşliğinde detaylı bir şekilde anlattığı sunum, partililer tarafından ilgiyle takip edildi. Toplantı, seçim kampanyası sürecinde Hüsnü Ersoy'un Bozüyük'e yönelik yapmayı planladığı hizmetleri ve vaatleri açıklayarak, seçmenlerin dikkatini çekti. Açılış konuşmasını Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu gerçekleştirdi. Kuruoğlu, Bozüyük'ün 5 yıldır fetret devri geçirdiğini belirterek şu ifadeleri kuyllandı; "Güzel Bozüyük’ümüz son 5 yıllık dönemde vizyonsuz yönetim anlayışıyla adeta bir fetret devri geçirdi. Bu bizleri çok üzüyor ve bunu asla kabul etmiyoruz.
Biz teşkilat olarak, Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan hemşehrilerimizin karşısına, işlerinde başarılı bir meclis listesi ve günümüzün gerekleri projelerle çıktık. Bozüyük bir önceki dönemde hizmet siyasetini Ak Parti Belediyeciliği ile Fatih Bakıcı başkanımla görmüştü zaten, yabancı değil.
Çok kararlı ve emin adımlarla, kapı kapı dolaşarak yapacaklarımızı anlatıyor, kıymetli halkımızın teveccühlerine talip oluyoruz.Buradan şunu belirtmek isterim;Yaparsa yine Ak Parti yapar. Yaparsa Hüsnü Ersoy yapar" dedi.

fg.jpg

Ak Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy Bozüyük'e yönelik projelerini ve hizmet vaatlerini tanıtmak amacıyla sahneye çıktı. Bozüyüklülere projelerini tek tek anlatan Ersoy, 31 Mart için destek istedi.
Ak Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy konuşmasın da şu ifadelere yer verdi; "Bozüyük’e HİZMET ETMEK, Bozüyük’ü ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ vizyonumuza uygun bir şehir yapma iddiasıyla çıktığımız bu yolda; Emanet bildiğimiz Bozüyük’ü geleceğe taşımak, adına ve şanına yakışır bir cazibe merkezi haline getirmek yolunda zaman mevhumundan bağımsız çalışmaya söz verdik. Çocuklarımızdan, gençlerimize, büyüklerimizden, engellilerimize yaşamaktan huzur ve mutluluk duyulan, kendine yeten bir BOZÜYÜK en büyük hedefimizdir.

husnuu-3.jpg

Sosyal Belediyeciliğin tüm hizmetleriyle somutlaştığı , stratejik ve uzun vadeli planlamalarla geleceğe sorun bırakmayan belediyecilik anlayışı, birikmiş sorunları olmayan ve istikameti doğru bir Bozüyük için gayretle ve fedakarlıkla çalışacağız. Bizden şikayet , bahane değil çözüm duyacaksınız. Bizleri sahalarda samimiyetle iş yaparken göreceksiniz. Bozüyük’ lülere hizmeti en mukaddes görev bilen kadrolar olacağız.
Bizden kimsenin noksanlarının üzerine basarak yükselmeye çalışan bir anlayış değil, geçmişin iyilerini miras bilerek geliştiren , yapıcı, hizmet odaklı ,Bozüyük’ün menfaatlerini herşeyin üzerinde gören bir yaklaşım göreceksiniz.
Bozüyük’lülerle mahallelerinde istişare eden,her hafta bir mahalle konağında yapacağımız halk günüyle yerinde sorun tespit eden, her derde ve mutluluğa ortak olmaya talip bir belediye başkanı olmak için çalışacağım.

husnu-ersoy-projelerini-tanittiew.jpg
Genç ve kadınlara pozitif ayrımcılığı sonuna kadar destekleyen, sadece hizmet değil ortaya somut ürünler de ortaya koyan ‘’Üreten Bozüyük Belediyesi ‘’anlayışıyla çalışacağız.
Genç ve çocuklarımızın eğitimden, spora, eğlenceden, sanata hayatlarına katkı sunacak , Bozüyük’ün altyapı eksikliklerini ortadan kaldırmak ve onların hizmetine sunmak en büyük hedeflerimizden olacak.
Bozüyük’ün hafızası , değeri büyüklerimizi her alanda destekleyecek, onlara hürmetin somut çalışmalarla ortaya koyulacağı bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz.
Bozüyük’ün trafiğininin , şehir geçişlerinin tekrar ele alınacağı, Tren yolu geçitlerinin tamamlandığı, ulaşım konforunun ve hızının artırılacağı makro planlarla nefes alacak bir Bozüyük için çalışacağız.
Bozüyük’ün yeşil varlığını artırıp, mevcut alanları daha nitelikli hale getirmek, hemşehrilerimizin hoş ve kaliteli vakit geçireceği alanları hayata geçireceğiz.
Bozüyük’ümüzün ihtiyacı EKONOMİK VE NİTELİKLİ konut ihtiyacı için alanlar ve projeleri, Devletimizin destekleriyle hayata geçireceğiz.

husnuu-1.jpg
Buradan siz kıymetli Bozüyüklülere şunu ifade etmek isterim;
Doğup büyüdüğümüz, gecesine gündüzüne, soğuğuna, sıcağına, zorluğuna, kolaylığına, mutluluğuna, hüznüne, şahit ve ortak olduğumuz, kaderimizi bağladığımız bu güzel Bozüyük’e hizmet etmek için, Bozüyük’ün evladı, Bozüyük için bugüne kadar naçizane gayret göstermiş bir kardeşiniz olarak sesleniyorum:
GELİN ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ vizyonuna Bozüyük’ü hep birlikte taşıyalım.
1 Nisan itibariyle Bozüyük’ü seven, Bozüyük’ün menfaatini herşeyin üzerinde aziz bilen bir yolculuğa çıkalım, Bozüyük için Hazır, Bozüyük için Kararlı olalım.
Aşk ile bağlı olduğumuz, bizimle cömertçe herşeyi paylaşan bu şehre hizmet etme yolunda yorulmadan koşalım.

husnuu-4-1.jpg

BOZÜYÜĞÜN 5 yıldır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalmış günlerini 31 Martta yırtıp atalım ve Bozüyüğün özgüvenini tekrar ortaya çıkaralım. Üreten , Sanayi şehri Bozüyük’ü ‘’Türkiye Yüzyılı Şehirleri’’ hedefiyle potansiyeline yakışır bir şehir haline getirelim" dedi.
Konuşmasının ardından 2024-2029 dönemi için vizyon projelerini tanıtımına başladı. Ersoy'un sunduğu 11 vizyon projesi şu şekilde:
⦁ Genç Kampüs: Gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerini desteklemek ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla bir gençlik kampüsü kurulması.
⦁ Türk Hamamı ve Yüzme Havuzu: Sağlık ve rekreasyon alanında hizmet sunacak modern bir Türk hamamı ve yüzme havuzunun inşası.
⦁ Engelsiz Yaşam Merkezi: Engelli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için tam donanımlı bir engelsiz yaşam merkezi oluşturulması.
⦁ Kobi Sanayi Sitesi: Küçük ve orta ölçekli işletmelere destek olmak amacıyla modern altyapıya sahip bir KOBİ sanayi sitesinin kurulması.
⦁ Anne ve Çocuk Yaşam Merkezi: Anne ve çocukların sağlık, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak bir yaşam merkezinin oluşturulması.

husnu-ersoy-projelerini-tanitti3.jpg
⦁ Sosyal Market: Ekonomik olarak dezavantajlı gruplara yönelik ucuz ve kaliteli gıda ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunacağı bir sosyal marketin açılması.
⦁ Sosyal Konut Projesi: Dar gelirli ailelere uygun fiyatlarla konut sağlamak amacıyla sosyal konut projesinin hayata geçirilmesi.
⦁ Kadınlar Parkı: Kadınların sosyalleşebilecekleri, spor yapabilecekleri ve etkinliklere katılabilecekleri bir parkın oluşturulması.
⦁ Yaşlı Bakım Merkezi: Yaşlı ve bakıma muhtaç bireylere kaliteli bakım hizmeti sunacak bir yaşlı bakım merkezinin kurulması.
⦁ Sokak Hayvanları Yaşam Merkezi: Sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve bakımı için modern tesislerin bulunduğu bir yaşam merkezinin kurulması.
⦁ Sosyal Yardım ve Ekonomik Destekler: İhtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal yardımların artırılması ve ekonomik desteklerin sağlanması.
Projelerini tanıtımın ardından iftar vaktinin gelmesi ile birlikte dualar eşliğinde yemek yenildi. İftarın ardından Ak Parti Bozüyük Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Bilecik Meclis Üyeleri tanıtıldı.

husnu-ersoy-projelerini-tanittier5.jpg

husnuu-5.jpg

Bu haber toplam 1740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum