İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan rüşvet operasyonu açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan rüşvet operasyonu açıklaması

Bakan Süleyman Soylu, “Sizin hırsızlığınıza göz yuman alçaktır namerttir. Bilecik’te her türlü pazarlığı yapacaksınız, her türlü haltı işleyeceksiniz tehdit edip korkutacaksınız geçti o günler. Bu milletin tek bir kuruşunu size yedirtmeyeceğiz.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Türkiye’nin Yüzyılı” programına katılmak üzere Osmaneli’ne geldi.

suleyman-soylu1.jpg

Bakan Soylu, Sakarya Sosyal Hizmetler Salonu’nda düzenlenen programda partililere hitap ederken ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonuna atıfta bulunan Bakan Soylu, “Sizin hırsızlığınıza göz yuman alçaktır namerttir. Bilecik’te her türlü pazarlığı yapacaksınız, her türlü haltı işleyeceksiniz sonrada bizim üzerimize geliyorsunuz deyip bizi tehdit edip korkutacaksınız geçti o günler. Bu milletin tek bir kuruşunu size yedirtmeyeceğiz, talan ettirmeyeceğiz.” dedi.

suleyman-soylu2.jpg

Soylu ayrıca, Bilecik’in tarih yazmaya alışıl bir şehir olduğunu ifade ederek 2023 seçimlerinde yeni bir zafere imza atmak üzere partililerden söz aldı. Soylu, “Bilecik’te tarihi bir zaferin altına imza atmaya ve Türkiye Yüzyılının başlangıcına hazır mıyız?” diye sordu. Soylu’nun çağrısına salondan güçlü bir şekilde “Evet” cevabı geldi.

“HIRSIZLIĞINIZA GÖZ YUMAN ALÇAKTIR, NAMERTTİR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dikkat çeken sözler sarfettiği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Kılıçdaroğlu’na 3 koyun ver güdemez. Yıllarca iftira attılar. TSK’ya iftira attılar neymiş kimyasal silah kullanmış. Jandarmaya, emniyete, içişleri bakanına, cumhurbaşkanına uyuşturucu ticareti yapıyorsunuz cari açığı kapatıyorsunuz diye dünyanın en alçak iftirasını ortaya koydu. Adamlarına Yalova’da mahkeme bastırdı. Hırsızlık yapma. Bilecik’te yaptılar yakalandılar mı, sesleri çıkıyor mu? İstediğinizi yapacaksınız. Sizden çekinip korkup hırsızlığınıza göz yumacağım öyle mi? Sizin hırsızlığınıza göz yuman alçaktır namerttir. Bilecik’te her türlü pazarlığı yapacaksınız, her türlü haltı işleyeceksiniz sonrada bizim üzerimize geliyorsunuz deyip bizi tehdit edip korkutacaksınız geçti o günler. Bu milletin tek bir kuruşunu size yedirmeyeceğiz, talan ettirmeyeceğiz.” dedi.

suleyman-soylu3.jpg

“BİLECİK’TE TARİHİ BİR ZAFER DAHA ALACAĞIZ”

Bakan Soylu, konuşmasının devamında, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti. Bilecik’te yeni bir tarih yazmak üzere partililerden söz alan Bakan Soylu, “Cumhur İttifakı bu milletin ittifakıdır. 2023’te Türkiye yüzyılının başlangıç imzasını atacağız. Bilecik sen tarih yazmaya alışık bir şehirsin. Bilecik sen zaferlere alışık bir şehirsin. Sen yüzyıllar ve asırlar kurmaya alışık bir şehirsin. 2023’te bizim sizden tek bir isteğimiz var çok çalışmak. Hem çok çalışacağız hem de birlik içerisinde olacağız. Tarihi bir zaferi Bilecik’te inşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte sağlayacağız. Burada bu inancı görüyorum. Bilecik’te tarihi bir zaferin altına imza atmaya ve Türkiye Yüzyılının başlangıcını atmaya hazır mıyız Bilecik?” diye konuştu.

suleyman-soylu4.jpg

Bakan Soylu’nun katıldığı ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği teşkilat akademisinin devamında Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, Mehmet Acet ve Jülide İskenderoğlu’da konuşma gerçekleştirdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum