İHH UMUT OLDU

İHH Bilecik arama kurtarma ekibi deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla birçok vatandaşımızın enkaz altından çıkarılmasına ve hayata tutunmasına vesile oldu.

İHH Bilecik arama kurtarma ekibi deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla birçok vatandaşımızın enkaz altından çıkarılmasına ve hayata tutunmasına vesile oldu. Arama kurtarma çalışmaları ile umut olan İHH ekibi ayrıca bölgeye çok sayıda yardım ulaştırılmasında da görev aldı.

15 kişilik arama kurtarma ekibi ilk günden itibaren bölgede çalışmalarına başlarken Bilecik’ten 250 bin TL nakdi, 20 bin TL ise ayni yardım toplandı.

Deprem bölgesinden ilimize gelen 26 kişilik ailelerin ihtiyaçlarını karşılayan Bilecik İHH, depremzedeler için yardım kampanyalarına devam ettiklerini bildirdi. İHH Bilecik Şubesi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hayırseverlerin ilgili kampanyalara desteklerini beklediklerini ifade etti. İHH, “Bilecik İHH insani yardım derneği olarak depremden etkilenen kardeşlerimizin ilk gün olduğu gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz.” mesajını paylaştı.

ihh-umut-oldu1.jpgihh-umut-oldu2.jpgihh-umut-oldu3.jpgihh-umut-oldu4.jpg

İzlenme: 2051
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar