İhtiyaç sahibi çocuklar için mont kampanyası

İhtiyaç sahibi çocuklar için mont kampanyası

İHH Bilecik Şubesi ve Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi işbirliğinde ihtiyaç sahibi çocuklar için kışlık mont kampanyası başlatıldı.

İHH Bilecik Şubesi ve Eğitim Bir-Sen Bilecik Şubesi işbirliğinde ihtiyaç sahibi çocuklar için kışlık mont kampanyası başlatıldı. 

“Bir mont bağışlayarak iyilik yapabilir ve onu dünyanın en değerli montuna dönüştürebilirsiniz” sloganı ile başlatılan kampanya çerçevesinde bir mont için 350 TL ödeme ile destekte bulunulabilecek. 

Kampanyaya destek olmak isteyenler İHH BİLECİK ŞUBESİ İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği’nin TR68 0020 5000 0100 5434 4000 01 nolu IBAN hesabına, açıklama kısmına “MONT” yazarak yardımlarını ulaştırabilecek. 

ihtiyac-sahibi-cocuklar-icin-mont-kampanyasi.jpg

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı, yardım kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"İHH Bilecik Şubesi ve Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şubesi olarak havalar soğumadan Bilecik'teki okullarımızda okuyan ihtiyaç sahibi ailelerimizin emaneti evlatlarımıza üyelerimizin, dostlarımızın katkısı ile kışlık montlarını ulaştırmak istiyoruz.

İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz işyeri temsilcilerimizin ve okul yöneticilerimizin katılımıyla tespit edilecek olup, toplanan bağış ilan edilerek ve tutanakla teslim alınan montlarımız İHH yetkilileri ve iş yeri temsilcilerimizin nezaretinde evlatlarımıza bizzat ulaştırılacaktır. 

Üyelerimizin ve dostlarımızın katkı ve desteklerini bekliyoruz. Rabbim hayırınızı ve hayrımızı kabul etsin.

Ayrıntılı bilgi ve koordinasyon Abdullah Özbek (0 544 719 24 10) tarafından yürütülecektir."
 

Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum