İlçe Başkanı İstifa Etti!

İlçe Başkanı İstifa Etti!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk görevinden istifa ettiğini açıkladı.

2017 yılından beri AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Nail Öztürk, 2024 yerel seçimlerinde görev alabilmek için istifa ettiğini duyurdu.

nail-ozturk-001.jpeg

Nail Öztürk, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan Adalet ve Kalkınma Parti’si, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

2017 Eylül ayında Genel Merkezimizin tensipleriyle başlamış olduğum Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevimden 2024 yılı seçimlerinde Bilecik Merkez İlçede Yerel yönetimlerde görev almak ve Bileciğimize daha fazla katkı sunabilmek ümidiyle istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Teşkilat Başkanlarımıza, İl Koordinatörlerimize, MYK Üyemize, İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, üstlenmiş olduğum sorumluluğu benimle paylaşan Yönetimlerime, Ana Kademe Yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimlerine, Meclis Başkanlarımız ve üyelerine, Mahalle Başkanları ve Yönetimlerine, Sandık Kurulu üyelerimize, Sandık Müşahitlerimize ve tüm teşkilatımıza ve çok kıymetli aileme teşekkür ederim.

Durmak yok, yola devam.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum