İlhan Başkan gönülleri fethediyor

İlhan Başkan gönülleri fethediyor

Yenipazar’da, 2 dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunan İlhan Özden samimi ve mütevazi tavırlarıyla başta Yenipazar olmak üzere tüm Bilecik kamuoyunun takdirini topluyor.

Yenipazar’da, 2 dönemdir belediye başkanlığı görevinde bulunan İlhan Özden samimi ve mütevazi tavırlarıyla başta Yenipazar olmak üzere tüm Bilecik kamuoyunun takdirini topluyor. Bazen traktör üstünde bazen kepçenin direksiyonunda görebileceğiniz İlhan Başkan her daim halkla iç içe olmayı başarıyor. Toplumun her kesimi ile oturup kalkan ve mesaisinin büyük bölümünü sahada geçiren İlhan Özden son davranışıyla bir kez daha gönülleri fethetti. İlhan Özden, belediyenin yol çalışmalarında görev alan işçilerle birlikte köfte ekmek yediği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca birçok tebrik mesajı aldı. 

İlhan Özden, bahse konu paylaşımına “Sizlerle kuru ekmek bile bal olur bana, sizinle yediğim bir lokmayı en iyi kral sofralarına değişirsem namerdim. Sizlerle gurur duyuyorum. Elinize emeğinize sağlık” notunu düştü. 

yenipazar-belediye-baskani-ilhan-ozden1.jpg

Bu haber toplam 3700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum