İmamoğlu’ndan Subaşı’na destek

İmamoğlu’ndan Subaşı’na destek

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan tam destek mesajı geldi.

imamoglundan-melek-mizrak-subasina-destek1.jpg

Ekrem İmamoğlu, Melek Mızrak Subaşı’nın Bilecik’e değer katacağını ifade ederek tüm proje ve deneyimleriyle Melek Mızrak Subaşı’nın yanında olduklarını dile getirdi. İmamoğlu, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Güzel İstanbul’dan Bilecik’e çok selam iletiyoruz. Melek hanım ile İstanbul’da buluştuk ve Bilecik’in bir 5 yılını daha nasıl yöneteceğini konuştuk. Kendisi çok deneyimli bir teknik eleman ve her ne olduysa oldu o bizim halen belediye başkanımız. 31 Mart’tan sonra Bilecik’e çok değer katacağına inanıyorum. Hem bir kadın olarak hem de siyasetin değerli bir yüzü olarak yoluna devam edecektir. Biz tüm projelerimiz ve deneyimimizle yanındayız. Bilecik ile etkili işbirliğimizin devamını getirmek istiyoruz. Güzel işbirliklerimiz oldu daha da güzellerini yapmak istiyoruz. Kendisine başarılar diliyorum, Bilecik’e şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Bilecik halkımızın Melek hanımın yanında olmalarını ona güç katmalarını elbette gönülden istiyorum. Umut ediyoruz Bilecik’te her şey çok güzel olmaya devam edecek, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum