İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN ESNAFA AF YOK!

İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYAN ESNAFA AF YOK!

Bilecik Belediyesi zabıta ekipleri, lokanta, kantin ve fast food satan dükkanlara yapılan denetimlerde insan sağlığını hiçe sayan esnafa ceza keserkeni çok sayıda tarihi geçmiş ürün imha edildi. Bir iş yerine ise mühür vuruldu. 

DOLAPLARDAN FARE PİSLİĞİ ÇIKTI

Bilecik zabıtası, kent merkezindeki lokanta, kantin ve fast food dükkanlarına denetim yaptı. Yapılan denetimlerde bulunan tarihi geçmiş gazlı içecek ve gıda maddelerine el konuldu. Bir fast food işletmesine giren ekipler işyerinin alt katında bulunan imalathanede gördükleri manzara karşısında şok oldukar. Dolaplardan fare pisliği çıkarken işyerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca işyeri, 15 gün tadilat ve temizlik yapılması için satışa karşı mühürlendi.

insan-sagligini-hice-sayan-esnafa-af-yok2.jpg

'HALK SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLARI BİZDE HİÇE SAYARIZ'

Yapılan denetimler sonrası İHA muhabirine açıklama yapan Zabıta Amiri Sali Yılmaz, kentte gıda adına satış yapan tüm dükkânların denetleneceğini anlatarak, "Kimi dükkânlar gördük tertemiz, kimi dükkânlar gördük şoke olduk. Denetim yaptığımız yerlerde büyük bir sayıda tarihi geçmiş gazlı içecek ile gıda maddeleri bulduk. Bunların hepsini imha ettik. Bir dükkânımızda ise gördüğümüz manzara karşısında işyeri sahibine cezai işlem uyguladık. Dükkânını 15 gün süreyle tadilat ve temizlik için satışa karşı mühürledik. Halk sağlığını hiçe sayanları bizde hiçe sayacağız ve gerekli cezaları keseceğiz. Bu denetimlerimiz devam edecek" dedi.

Öte yandan Yılmaz, tüm ekip arkadaşlarına halkın sağlığı için gece-gündüz demeden özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.