İş adamından yaşlı bakımevine büyük destek

İş adamından yaşlı bakımevine büyük destek

Osmaneli'nde faaliyet gösteren Dikilitaş Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, belediye tarafından yapılacak yaşlı bakımevine destek olacak.

Osmaneli'nde faaliyet gösteren Dikilitaş Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım, belediye tarafından yapılacak yaşlı bakımevine destek olacak. Hayırsever iş adamı projenin tüm yatırım maliyetini üstlendi. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; "Osmaneli Belediyesi olarak sosyal sorumluluk kapsamında eski imece usulü ile sanayicilerimizin ve halkımızın destekleri ile 200 öğrenci kapasiteli 24 saat hizmet verecek ve çalışan kadınlara büyük destek olacak “çocuk kulübü”yatırımımızı tamamladık. İş adamı Ayde Alüminyum AŞ yönetim kurulu Başkanı Doğan Zaimoğlu’nun “Hayvan Hastanesi, Araşturma ve Uygulama Laboratuvarı ve doğal yaşam alanı(çiftlik) projemize”desteği ile bu yatırımıda hızla gerçekleştiriyoruz. 

Osmaneli Belediyemizce yapılacak 100 yatak kapasiteli “yaşlı,kimsesiz ve yetim misafirhanemiz ve bakımevi”projemizin de tüm yatırım maliyetini hayırsever iş adamımız Dikilitaş Mermer Sanayi AŞ yönetim kurulu Başkanı Nazmi Yıldırım üstlendi. Çok değerli iş adamlarımıza ve tüm yatırımlara destek olan halkımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.