İş dünyası bir araya geldi

İş dünyası bir araya geldi

Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “Kurtuluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası” ödül ve yemek programı iş dünyasını bir araya getirdi.

Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “Kurtuluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası” ödül ve yemek programı iş dünyasını bir araya getirdi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programda Yarım asra yakın süredir ilimizde faaliyet gösteren firma temsilcileri ve firmaları hakkında hazırlanan videoların gösterildiği buluşmada tecrübe paylaşımı yapıldı.

is-dunyasi-bir-araya-geldi1.jpg

Sanayici ve iş insanları arasında ilimizde yapılacak proje ve yatırımlar hakkında fikir alışverişlerinin de yapıldığı toplantı sonunda Milletvekili Tüzün,  Başkan V. Subaşı, TSO Başkanı Keskin tarafından sanayici ve iş insanlarına ödülleri verildi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı programda yaptığı konuşmada, ‘’Kurtuluşun 100. yılında Bilecik İş Dünyası ödül töreni ve yemeğimize hoş geldiniz.’’ İfadelerini kullanarak, şunları söyledi:

is-dunyasi-bir-araya-geldi2.jpg

‘’Bilecik’in gelişmesi ve büyümesi için tüm zorlu şartlara rağmen üretim yapan ve binlerce istihdam yaratan sizin gibi değerli sanayicilerimizle bir arada olmak benim için çok değerli. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede olduğu gibi Bilecik’in Kurtuluşunun 100. yıl dönümünde düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz diğer etkinliklerde destekçimiz olan Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası başta olmak üzere çok değerli sanayi kuruluşlarımız ve temsilcilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle ekonominin hepimizi zorladığı bu dönemde üretime devam ederek hem şehrimize hem ülkemize katkı sağladığınız, hem de istihdam yaratarak binlerce hemşehrimizin evlerine ekmek götürmesini sağladığınız için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Göreve geldiğim ilk günde söylediğim gibi hepimiz için aslolan Bilecik için çalışmaktır. Şehrimizi geliştirmek ve güçlendirmek bizler için en büyük onur ve gururdur.’’ Dedi.

is-dunyasi-bir-araya-geldi2.jpg

Milletvekili Yaşar Tüzün ise Bilecik Belediyesi ve TSO işbirliğinde güzel, verimli ve anlamlı bir buluşmanın gerçekleştirildiğini belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.

Programa; Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, TSO Başkanı Şükrü Keskin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya ve ilimizde faaliyet gösteren fabrika ve sanayi tesislerinin temsilcileri ile davetliler katıldı.

is-dunyasi-bir-araya-geldi4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum