İSMAİL GARİP, CUMHURİYET MAHALLESİ'NE ADAY OLDU

İSMAİL GARİP, CUMHURİYET MAHALLESİ'NE ADAY OLDU

İlimizde esnaflık yapan İsmail Garip, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahallesi'ne muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

Uzun yıllardır Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden İsmail Garip, mahallesine hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, mahalle sakinlerinden destek istedi. 

İsmail Garip, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, kendisiyle ilgili bilgiler vererek şunları kaydetti:

“1967 yılında Bilecik’te Cumhuriyet Mahallesi’nde doğdum. Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünden mezun oldum. 18 aylık askerlik görevimden sonra 1989-1997 yıllarında Serel Seramik fabrikasında elektrik bakımda çalıştım. 

Çimse-İş sendikasında delegelik yaptım ve etkinliklerinde aktif görev aldım. 1998-2016 yıllarında Demisaş Döküm fabrikasında elektrik bakımcı olarak çalıştım aynı zamanda DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası’nda 9 yıl temsilcilik yaptım. 2017 yılında emekli olduktan sonra 1 yıldır esnaflık yapıyorum. 

Cumhuriyet Mahallesi’ne muhtar adayı olarak aza ekibim Erol Çakmak, İsmail Çiçekli, Atalay Arslan, Ali Ongan, Levent Kelebek, Salih Tavşancı ve Osman Yılmaz’dan oluşmaktadır. Değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.   

ismail-garip-cumhuriyet-mahallesine-aday-oldu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.