İsmet Sever usulsüzlüklerle itham ediliyor!

Söğüt’te yer yerinden oynayacak!

“İsmet Sever’in astığı astık kestiği kestik mi?

“Ticaret mi yapıyor başkanlık mı?”

“Cumhur ittifakı bile İsmet Sever’le ilgili suç duyurusunda bulundu”

“Devletimizin yetkilileri Söğüt’e bir baksınlar”

“İsmet Sever ihaleleri sürekli aynı müteahhite veriyor”

DEVA Partisi Söğüt İlçe Başkanı Beyhan Özdemir, gazetemize yaptığı özel açıklamada, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Beyhan Özdemir’in öne sürdüğü konular yenilir yutulur cinsten olmadığı gibi Söğüt’te yer yerinden oynayacağa benziyor.

“İsmet Sever’in astığı astık kestiği kestik mi?

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever’in göreve geldiği günden beri birçok usulsüz ve yanlış uygulamalara imza attığını iddia eden Beyhan Özdemir, Sever’in yönetim tarzının “Astığım astık kestiğim kestik” şeklinde olduğunu söyledi.

“Ticaret mi yapıyor başkanlık mı?”

Başkan Özdemir, İsmet Sever’in belediye başkanlığından çok ticaret ile uğraştığını, başkanlık makamını kendi kişisel ticari ilişkileri için kullandığını iddia ederken, “Ticaret mi yapıyorsun başkanlık mı?” diye sordu.

“Cumhur ittifakı bile İsmet Sever’le ilgili suç duyurusunda bulundu”

Sever’in bir şirkete ortak olduğunu daha sonra duyulunca ortaklıktan ayrıldığı iddiasını gündeme getiren Özdemir, Söğüt Belediyesi’nce uygulanan bazı kararlara ilişkin suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. Vatandaşlardan gelen suç duyurularının yanı sıra CİMER’e çok fazla şikayette bulunulduğunu dile getiren Özdemir, “Söğüt Belediye Meclisi’ndeki Cumhur İttifakı üyeleri bile İsmet Sever hakkında suç duyurusunda bulundu.” diye konuştu.

“İsmet Sever ihaleleri sürekli aynı müteahhite veriyor”

Beyhan Özdemir, İsmet Sever’i ihaleleri sürekli aynı müteahhite vermekle itham ederken, ilçede esnafın, kamyoncunun, sanayicinin ve vatandaşın huzurunu kaçıracak birçok iş ve işlemde bulunduğunu kaydetti.

“Devletimizin yetkilileri Söğüt’e bir baksınlar”

Mülki idareyi temsil eden başta Vali Kemal Kızılkaya olmak üzere Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile yargı mensuplarını göreve davet eden Başkan Özdemir, “Devletimizin yetkilileri ve yetkili organları lütfen Söğüt’e bir baksınlar. Söğüt’te neler oluyor diye bir araştırsınlar. Söğüt halkı her zaman devletinin yanındadır ve devletine sahip çıkmıştır. Yanlışın da arkasında durmayacaktır. Ülkemizde adalet geç te olsa işler. “ ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 8077 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum