“İstanbul olarak Bilecik’in yanındayız”

“İstanbul olarak Bilecik’in yanındayız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hazırlanan ‘Halkın Esnafı Projesi’ lansman toplantısına katılmak üzere Bilecik’e geldi.

Ekrem İmamoğlu ilk olarak Vadi Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. İmamoğlu burada STK temsilcileri, basın mensupları, 6’lı masada yer alan siyasi partilerin il ve ilçe başkanları başta olmak üzere diğer davetliler ile bir araya geldi. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu organizasyonu tertip eden ve katılan herkese teşekkür etti.

ekrem-imamoglu1.jpg

Bilecik programına Tevfikbey Caddesi’nde esnaf ziyaretleri ile devam eden Ekrem İmamoğlu,  Atatürk Parkı önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Bilecik’in hem kuruluşun hem de kurtuluşun şehri olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Bilecik’in yanında olduklarını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu, Bilecik’te olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirdiği konuşmasının devamında, şunları kaydetti:

“HAYSİYET MÜCADELESİ İÇİN BURADAYIM”

“Belediye başkanımızla güzel bir teknolojik işbirliğine imza attık. Projenin hayırlı olmasını diliyor, başkanımıza başarılar diliyorum. İstanbul olarak sizlerin yanındayız. Sizlere İstanbul’daki Bileciklilerin de selamlarını getirdim.

Ben bugün Bilecik’e bir başka şey için geldim. Ben haysiyet mücadelesi için buradayım. Ben adaletsizliğe karşı buradayım, milletin iradesine karşı koymaya çalışanlara karşı koymak için buradayım.

ekrem-imamoglu2.jpg

“HAK YEMEM HAKKIMI DA YEDİRMEM”

Siyaset üstü bir dönemde, 6’lı masada ortaya konulan güçlü iradeyi daha da büyütmek adına buradayım. 31 Mart’ta dedim ya ben hak yemem hakkımı da yedirmem. Türk Milleti olarak 86 milyon insanımızla hak, hukuk ve adalet mücadelesinde hiçbir vatandaşımızın, hiçbir kurumun, milletin iradesinin ise asla ve asla yedirilmeyeceğini söyleyeceğiz. Yeter söz milletin diyeceğiz ve bunu hep birlikte başaracağız. Mayıs’a az kaldı. Bu coşkunuzu devam ettirin. Adaletsizliğe karşı dik durun. Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılı milletimize çok iyi gelecek. Çok güzel günleri hep birlikte getireceğiz. Ne demiştik demeye devam ediyoruz her şey çok güzel olacak.” diye konuştu.

ekrem-imamoglu3.jpg

Ekrem İmamoğlu, Atatürk Parkı önünde gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Halkın Esnafı Projesi’ lansman toplantısına katıldı.

“14 MAYIS’I ADALET VE DEMOKRASİ BAYRAMINA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen projenin Bilecik’e hayırlı olmasını dileyen Ekrem İmamoğlu, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na ise teşekkür etti.

14 Mayıs’ta önemli bir seçim gerçekleştirileceğine vurgu yapan İmamoğlu, “14 Mayıs’ı hep birlikte demokrasi ve adalet bayramına dönüştürmemiz şarttır. Milletin iradesinin elinden alınması çabası, yargıyı silah gibi kullanma çabası hepimizin ortaya koyacağı ortak çabayla sona erdirilmesi mümkündür. Burada sadece siyasilerle bu iş olmaz bu iş milletçe başarılır. 86 milyon insanımızın ayağa kalkması ile başarılır.  

ekrem-imamoglu4.jpg

Allah psikolojik olarak depresif davranışlarda bulunan yöneticilerden memleketimizi korusun. Türkiye’yi kendi mülkleri zanneden bir avuç insan mağlup olacak, yenilecekler ve gidecekler. Bir kişi yenilecek millet kazanacak. Bu kötülüğü yapanların bile çocukları, torunları kazanacak. Onlar için bile mücadele edeceğiz. Millet kazandı diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu daha sonra temel atma törenine katılmak ve halk buluşması gerçekleştirmek üzere Bozüyük’e hareket etti.

ekrem-imamoglu5.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1844 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.