İşyeri Personellerine yangın eğitimi verildi

İşyeri Personellerine yangın eğitimi verildi

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından işyeri personellerine eğitim çalışmaları verilmeye devam ediliyor.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından işyeri personellerine eğitim çalışmaları verilmeye devam ediliyor.

isyeri-personellerine-yangin-egitimi-verildi-2.jpg

Eğitim çalışmaları kapsamında Saraycık ve ilçe merkezindeki Şekerci Petrol akaryakıt istasyonları, OSB Form Plast Fabrikası ile Yeşilkent Mahallesi’ndeki çevre yolunun her iki tarafında bulunan OPET akaryakıt istasyonları personellerine işyerlerinde uygulamalı yangın eğitimi verildi.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün deneyimli personelleri tarafından verilen eğitimlerde personellere öncelikle yangın anında ne yapmaları gerektiği ve yangına ilk müdahalenin nasıl yapılacağı, anlatılarak yanma ve yangın, yangın çeşitleri, yangının nedenleri ve alınacak önlemler, yangına müdahale organizasyonu ve yangın güvenlik konuları, yangında kullanılan söndürme cihaz ve ekipmanının kullanılması, gaz ve duman dolu ortamlarda hareket tarzı, tehlikeli kimyasallar ile uygulamada dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı.

isyeri-personellerine-yangin-egitimi-verildi-3.jpg

Yangınlara müdahalelerde yapılan hatalı davranışlar ve su hortumu kullanımı ile yangın söndürme tüpünün de anlatıldığı eğitim çalışmalarında personeller yangın söndürme tüpü kullanarak pratik yaptı.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından her yaşta insanı afetlere ve yangınlara karşı bilinçlendirmek, eğitmek ve duyarlı hale getirmek amacıyla verilen eğitimlerin devam edeceği öğrenildi.

isyeri-personellerine-yangin-egitimi-verildi-5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.