İtfaiye ekipleri 432 olaya müdahale etti

İtfaiye ekipleri 432 olaya müdahale etti

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların istatistiki verilerinin paylaşıldığı açıklama yapıldı.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların istatistiki verilerinin paylaşıldığı açıklama yapıldı.

25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan bilgilendirici açıklamada şu bilgilere yer verildi:

c15623e6-4fb3-42a1-8607-b873ef31c6f7.jpg

“Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre vazifemizin başındayız. Başta ev, işyeri ve orman yangınları olmak üzere trafik kazalarına müdahale, kedi ve köpek gibi can dostlarımızın kurtarılması, fabrika ve işyerlerine bilgilendirici tatbikatlar çalışmalarımız kapsamında yer almaktadır.

Ayrıca okul ve fabrikalara bilgilendirici faaliyetlerde de bulunan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizdeki birçok uygunsuz ve olumsuz durumlara müdahalede ilk sırada yer almaktadır.

996d8d7d-0d1e-4737-bb3a-7df20e4accc8.jpg

Bilecik ili, ilçeleri, belde ve köyleri olmak üzere talep edilen tüm noktalara ulaşmaya çalışan ekiplerimiz trafik kazalarına da gerekli müdahalelerde bulunarak, yangın söndürme ve yaralı kurtarma faaliyetlerinde en ön sırada yer almaktadır. 2026 yılında Bilecik Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından 432 olaya müdahale edilerek, gerekli kurtarma çalışmaları gerçekleştirildi.

b491c739-93a9-479e-b934-46810c2c1bb0.jpg

Gece veya gündüz demeden vatandaşlarımızdan gelen tüm çağrılara en kısa zamanda cevap veren İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, yaşam alanlarındaki yılan, sansar, tilki, yarasa ve zararlılara müdahale yönünden de halkımızı yalnız bırakmıyor. İçinde bulunduğumuz yıl itibariyle şu ana kadar birçok olaya müdahale eden ekiplerimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini kazandı.

İtfaiye ekipleri çalışmaları kapsamında ayrıca araç ve yapılarda sıkışan kedi, köpek ve yavrularına da müdahale ederek yaşama tutunmalarını sağlıyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.