İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Parti il binasında düzenlenen törende 5 aday adayından 4'ü partililere ve basına kendilerini tanıttı. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya partililerin ilgisi oldukça yoğun oldu.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses, aday adaylarını tebrik ederek başladığı konuşmasında teşkilatlarını oturtmuş ve ekonomik olarak kendilerinden daha iyi rakiplerle yarışacaklarını belirterek, "Fakat bizim de iman dolu yüreğimiz var. Bilecik'ten iki milletvekilini Ankara'ya göndermek arzusundayız. En kötü ihtimalle bir tanesini kesin göndermek zorundayız. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Aday sıralamasının parti genel merkezi tarafından yapılacağını aktaran Başkan Gürses, "Aday sıralaması nasıl olursa olsun tüm parti teşkilatlarımız canla başla çalışacak. Partimize çok güzel bir teveccüh var, milletimiz artık tamam diyor" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Ahmet Gürses'in konuşmasının ardından aday adayları Mesut Tekin, Seda Selviler Karakaş, Batuhan Atalay ve Ömer Çoban kendilerini tanıttı. Diğer milletvekili aday adayı Merve Bektaş ise mazeretinden ötürü toplantıya katılamadı.

Toplantının ardından il binası önünde toplanan partililer “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” ve “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sloganları attılar.

iyi-parti-aday-adaylarini-tanitti2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4449 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.