İYİ PARTİ VE CHP BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİ VE CHP BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses ve beraberindeki heyet, CHP İl Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundu. İYİ Parti heyeti, CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın öncülüğünde çok sayıda CHP’li tarafından ağırlandı. 

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Metin Yaşar, AK Parti ve MHP tarafından kurulan Cumhur İttifakı’nı şer ittifakı olarak nitelendirirken, CHP’li 15 vekilin İYİ Parti’ye geçişini değerlendirdi. Metin Yaşar, “AK Parti ve MHP erken seçim kararı alarak muhalefet partilerini hazırlıksız sandılar ancak CHP ve İYİ Parti’nin yaptığı görüşmeler neticesinde planları bozuldu” dedi. 

il-baskanlari-ve-partililer-bir-araya-geldi2.jpg

Türk demokrasi tarihinin CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekilini altın harflerle yazacağını belirten Yaşar, “Amaç, Türkiye’de demokrasiyi egemen kılmak. Artık güçleri birleştirme zamanı. 24 Haziran’da diktatörlük ya da demokrasi arasında bir tercih yapılacak. CHP ve İYİ Parti genel merkezleri tarafından yürütülen görüşmeler umarım ülkemiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

il-baskanlari-ve-partililer-bir-araya-geldi3.jpg

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Gürses’de CHP ve İYİ Parti arasında gerçekleştirilen görüşmeleri ülkemizin geleceği adına önemli adımlar olarak değerlendirdi. CHP’nin 15 milletvekilini İYİ Parti’ye vermesinin çok anlamlı ve demokrasinin işlemesi adına önemli olduğunu kaydeden Gürses, “2002 yılında sayın Bahçeli erken seçim istedi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesinin önünü açtı ve AK Parti iktidar oldu. Aradan geçen 16 yılın ardından Bahçeli yine erken seçim istedi, CHP yine demokrasinin işlemesi için büyük sorumluluk üstlendi inşallah sonuçlar hayırlı olur” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.