İYİ Parti'de 250 yeni katılım

İYİ Parti'de 250 yeni katılım

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından partiye yeni katılan 250 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından partiye yeni katılan 250 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.

Kent Ormanı’nda gerçekleşen rozet takma törenine, Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, TBMM Grup Başkanvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukçuoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu ve çok sayıda partili ile davetliler katıldı.

iyi-partiye-250-yeni-katilim1.jpg

“TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE HAZIRIZ”

İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya’nın açılış konuşmasının ardından Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu salondakilere hitap etti. İYİ Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü aktaran Halil Aydoğdu, “Türkiye’yi yönetmeye hazırız.” dedi.

“AMACIMIZ BİRİNCİ PARTİ OLMAK”

Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukçuoğlu ise Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu dile getirerek, “Türkiye hakettiği yere gelecek ve herkesin yüzü gülecek. Biz bunun için çalışıyoruz ve gayret gösteriyoruz. Amacımız birinci parti olmak.” diye konuştu.  

iyi-partiye-250-yeni-katilim2.jpg

“13’ÜNCÜ CUMHURBAŞKANI BİZİM ADAYIMIZ OLACAK”

TBMM Grup Başkanvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, 3 yıla yakın zamandır Türkiye sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini anlatarak, “13. Cumhurbaşkanımız bizim adayımız olacak.” çıkışında bulundu.

İYİ Parti’nin Türkiye’de umudun ve değişimin adı olduğunu ifade eden Tatlıoğlu, “İYİ Parti olarak büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Biz Türkiye’yi yönetmek için kurulmuş bir partiyiz” diyerek sözlerine son verdi.

“İYİ PARTİ, TÜRKİYE’NİN TEMİNATIDIR”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı da AK Parti iktidarına eleştirilerde bulunarak 2023 seçimlerinin oldukça önemli olduğunu söyledi. İYİ Parti’nin iktidarın alternatifi haline geldiğini anlatan Cihan Paçacı, “Önümüzdeki seçimler çok önemli. Bunun için çok daha fazla çalışmamız lazım. Bundan sonraki en az üç seçimde Türkiye’nin iktidar partisi olacağız. İYİ Parti; demokrasinin, yargı bağımsızlığının, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Kısacası İYİ Parti Türkiye’nin teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

iyi-partiye-250-yeni-katilim3.jpg

Konuşmaların ardından rozet takma töreni gerçekleştirildi. Aralarında eski devlet bakanı ve milletvekili Bahattin Şeker başta olmak üzere, Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı Hüseyin Şensoy, Hüseyin Köymen, Mahmut Özbekar, Recep Beyhan, Fevzi Aslım gibi birçok isme rozetleri takıldı.

iyi-partiye-250-yeni-katilim4.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum