İYİ PARTİ’DEN İDDİALI ÇIKIŞ

İYİ PARTİ’DEN İDDİALI ÇIKIŞ

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, iddialı bir çıkışta bulunarak, “Hedefimiz, Bilecik’teki oy oranımızı iktidar partisinin en son seçimde aldığı oyun üstüne çıkarmak olacak” dedi.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Partilerinin kuruluş aşamasından itibaren çalışmalarına kesintisiz devam ettiklerini söyleyen Başkan Gürses, “Partimizin İl ve İlçe Teşkilatları için kullanabileceğimiz parti binalarını tuttuk. Tadilatlarını yaptık. Vatandaşlarımızla, İyi Parti’de görmek istediğimiz insanlarla diyaloglarımız oldu. Yönetim kurullarında listelerimizi oluşturduk. Görevlendirmelerimizi yaptık. 2 ilçe hariç diğer ilçelerde çalışmalar son noktaya geldi. 1 hafta içinde son haliyle şehrimizin huzuruna çıkacağız” dedi.

Hedeflerinin Bilecik’teki oy oranını kesinlikle iktidar partisinin en son seçimde aldığı oyun üstüne çıkarmak olduğunu da söyleyen Başkan Gürses, “Burada AK Parti ve CHP arasına sıkışmış vatandaşlarımızı kurtarıp alternatif partiye yönlendirmek için çalışacağız. İyi insanların siyaset yapacağı İYİ Parti olacak. Ekonomiye dayalı bir organize yapısı var. Çok fazla öğrenci potansiyeli var. Üniversite öğrencilerinin ekonomisine dayalı asker var ciddi anlamda. Ticaret konusunda çok geniş değiliz nüfus itibariyle. Nüfusu arttırmak imkanları sağlamak doğru düzgün fabrikaları getirmek gerekiyor. Bununla alakalı çalışmalar yapacağız. Coğrafik olarak kısıtlı bir şehir. Küçük bir şehiriz, ama büyük şeyler yapacağız. Güçlü bir kadroyla Bilecik halkının önüne çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum