İYİ Parti'den Kaymakama tepki!

İYİ Parti'den Kaymakama tepki!

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, Kaymakam Yüksek Ünal’ın il genel meclis üyeleri Orhan Uğur’a ayrımcılık yaptığını iddia ederek tepkisini gösterdi.

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, Kaymakam Yüksek Ünal’ın il genel meclis üyeleri Orhan Uğur’a ayrımcılık yaptığını iddia ederek tepkisini gösterdi.

Hatırlanacağı üzere; İYİ Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur, Osmaneli’nde yapılması planlanan kaymakamlık lojmanıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunmuştu. Köylere hizmet götürme birliğine ait paranın lojman yapımında kullanılmaması gerektiğine dikkat çeken Orhan Uğur, bir dizi sorular yönelterek, “Köylere hizmete para yok, lojmana var!” çıkışında bulunmuştu.

Orhan Uğur’un bu açıklamalarından sonra Kaymakam Yüksel Ünal tarafından il genel meclis üyelerine mobbing uygulandığı ve ayrımcılık yapıldığı iddiasına bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, “İl genel meclis üyemize psikolojik mobbing uygulandığını, düzenli olarak yapılan toplantılara çağırılmayacağını duyum almaktayız. Sayın kaymakamımıza, il genel meclisi üyesinin kaymakamın teveccühü ile değil Osmaneli halkının oyları ile seçildiğini hatırlatmak isteriz.” İfadesini kullandı.

İlçe Başkanı Ahmet Akdaş, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“Osmaneli İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak yakın zamanda gündeme dair açıklamalarda bulunan il genel meclis üyemiz Orhan Uğur kardeşimizin yapmış olduğu paylaşımı destekliyoruz. Bu vesile ile bizlerde açıklamaya ek olarak ülkemizin ekonomik buhranda olduğu şu zamanda kaymakamlığımızın mevcut lojmanlarının olduğunu hatırlatarak yeni bir lojman yapılmasına gerek olmadığını belirtmek isteriz.

Ayrıca, ilçemize bağlı köy yollarının eksikliklerini, okul eksiğimizi hepimiz biliyoruz. Bunlar bir kenarda dururken yapılacak lojmanın yüksek maliyetini göz ardı etmek mümkün değil. Bütçenin müsait olmamasından ötürü köy ve kamu hizmetleri için ayrılmış bütçenin kullanılmak istenmesine anlam veremiyoruz.

İl genel meclis üyemize psikolojik mobbing uygulandığını, düzenli olarak yapılan toplantılara çağırılmayacağını duyum almaktayız. Sayın kaymakamımıza, il genel meclisi üyesinin kaymakamın teveccühü ile değil Osmaneli halkının oyları ile seçildiğini hatırlatmak isteriz.

Son olarak değerli il genel meclis üyemiz Orhan Uğur kardeşimize halkımızın sesine kulak verdiği için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.  

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.