İYİ Parti’den Yenişehir yolunda eylem!

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Bilecik-Yenişehir yolu kavşağında eylem düzenlendi.

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Bilecik-Yenişehir yolu kavşağında eylem düzenlendi. İYİ Partililer hem yapımı yıllardır devam eden Yenişehir yolunu hem de akaryakıta gelen zamları protesto ettiler.

iyi-partiden-yenisehir-yolunda-eylem1.jpg

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Yusuf Paçacı, burada yaptığı açıklamada, Yenişehir yolunun yıllardır bitirilememesine tepki göstererek akaryakıt zamlarını eleştirdi. Yusuf Paçacı, önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açıklamalarına atıfta bulunarak, “Yenişehir yolu elbet bir gün bitecek ama ne zaman? Bizim bu akaryakıt zamlarına ne dayanacak gücümüz kaldı ne de gidecek yolumuz.” ifadesini kullandı.

iyi-partiden-yenisehir-yolunda-eylem2.jpg

“BİTECEK AMA NE ZAMAN?”

Paçacı, protestolarına İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel’in de destek verdiğini belirterek, “Bugün burada akaryakıt zamlarına ve yaklaşık 2007 yılından beri bir türlü bitmek bilmeyen Yenişehir-Bilecik yolu ile ilgili bir eylem yapma kararı aldık. 17 yıl boyunca bir türlü bu yolumuz bitmedi. En son 6 Temmuz 2022 tarihinde dönemin ulaştırma bakanı Adil bey, bizzat kendisi tweet atarak, Bilecik- Yenişehir yolunun 2022 yılının sonunda biteceğine dair beyan verdi. Lakin bugün görüyoruz ki, hala bu yol bitmemekte kararlı. Elbet bir gün bitecek, ama ne zaman. Bizim bu akaryakıt zamlarıyla ne yazık ki buna ne dayanacak gücümüz kaldı, ne de gidecek bir yolumuz kaldı.” diye konuştu.

“9 BAKAN DEĞİŞTİ AMA BU YOL YAPILAMADI”

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel ise AK Parti iktidarının yol yapmak övündüğünü ancak Yenişehir yolunu bir türlü yapamadığını ifade ederek, Yenişehir yolunun bitirilmesi çağrısında bulundu. Akaryakıt zamlarının ise vatandaşın bellini büktüğünü kaydeden Ercan Özel, “2007 yılından beri yaklaşık 16-17 yıldan beri süregelen Bilecik-Yenişehir karayolundan bahsediyoruz. 2007 yılından bu yana dokuz tane bakan değişti ama maalesef hala bu yol yapılamadı. Hem Bilecik ilimiz için hem de Yenişehir için çok önemli olduğunu ve bir an önce bitirilmesinin elzem olduğunu düşündüğümüz önemli karayollarımızdan birisi bu. İktidar yol yapmakla övünürken, Marmara’nın göbeğindeki bu yolu maalesef uzun yıllar olmasına rağmen bitiremedi. Hem bu yolun hızlı bir şekilde tamamlanması hem de artık vatandaşlarımızın belini büken zamlara son verilmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

iyi-partiden-yenisehir-yolunda-eylem3.jpg

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığınca düzenlenen eyleme; Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, önceki Bilecik Belediye Başkan V. Muharrem Tüfekçioğlu, İYİ Partili belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum