İYİ Partili Zorlu’dan iddialı çıkış

İYİ Partili Zorlu’dan iddialı çıkış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik’te yaptığı açılamada, “31Mart'ta partimizin bayrağını dalgalandırmak gibi büyük bir hedefimiz var” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik’te yaptığı açılamada, “31Mart'ta partimizin bayrağını dalgalandırmak gibi büyük bir hedefimiz var” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Kürşad Zorlu seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’i ziyaret etti.

dsc-0048.jpg

Kürşad Zorlu ilk olarak Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerini ziyaret ettikten sonra Bilecik’e geldi. Bilecik Belediyesi’ni ziyaret eden Zorlu ardından kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Kürşad Zorlu partisinin belediye başkan adayı Göksel Aydın’a destek istedi.

Zorlu, Bilecik ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, Bilecik’in hoş olmayan iddialarda gündeme geldiğini fakat İYİ Parti’nin sağduyulu ve özverili çalışmaları ile Bilecik’e nefes aldırdığını dile getirdi.

dsc-0058.jpg

Kürşad Zorlu açıklamasında;

“31 MART’TA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ”

"Teşkilatımızla, belediye meclis üyesi adaylarımızla ve il genel meclisi üyesi adaylarımızla inşallah Bilecik'te 31Mart'ta partimizin bayrağını dalgalandırmak gibi büyük bir hedefimiz var.

Tabii Bilecik’in vatandaşımızı yakından ilgilendiren önemli sorunları var. Adeta nefes alma alanları kapatılmış, yeraltı yerüstü problemleriyle ve bildiğiniz gibi ciddi bir süre tartışmalarla, hiç de hoş olmayan milletimize yakışmayan iddialarla karşı karşıya kalan bir belediyecilik anlayışı var. Ama günün sonunda çok şükür İYİ Partimizin sağduyusu ve soğukkanlılığıyla bir müddet de olsa halk nefes almayı başardı.

Bizim belediye yönetimimiz içerisinde huzuru, kardeşliği nasıl sağlayabileceğimizi kısa sürede vatandaşlarımıza gösterebildiğimiz kanaatindeyiz. Sadece belediye çalışanlarımıza gidip sormaları yeterli. Bu barışı ve huzuru nasıl sağlayacağımızı en iyi onlardan öğrenebileceklerini düşünüyoruz. Ve inşallah 31 Mart'ta ülkemizi kuşatan bu ağır sorunları ortadan kaldırabileceğimize, Bilecik halkının da İYİ Partimize bu anlamda destek vereceğine yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

dsc-0065.jpg

Yaptığı açıklamanın ardından Bilecik'li vatandaşlarla sohbet eden Kürşad Zorlu partisinin Belediye Başkan adayı Göksel Aydın'a destek beklediklerini dile getirdi.

dsc-0069.jpg

dsc-0076.jpg

dsc-0079.jpg

dsc-0080.jpg

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum