İzin almak gerekiyor, 14 Haziran son gün

İzin almak gerekiyor, 14 Haziran son gün

Bilecik Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyon Başkanlığı tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir hatırlatmada bulunuldu.

Bilecik Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyon Başkanlığı tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir hatırlatmada bulunuldu. Kendi özel kesimhanesinde toplu kurban kesimi yapacaklar için izin ve yetki alınması gerektiği anımsatılarak 14 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Bilecik İl Müftülüğüne yazılı müracaat edilmesi gerektiği belirtildi.

Bilecik Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyon Başkanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“2024 yılı Kurban hizmetlerinin yürütülmesine dair Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ve Bilecik Valiliği Kurban Hizmetleri Komisyonunca alınan karar doğrultusunda belediye başkanlığınca belirlenen kurban kesim yerleri dışında toplu olarak kurban kesimi yapaca mezbahane ve benzeri toplu kesim yerleri sahiplerinin; kesim yapabilmeleri için belirlenen yasal mevzuat gereği Kurban Hizmetleri Komisyonundan izin ve yetki alması gerekiyor.

Bu sebeple kendi özel kesimhanesinde toplu kurban kesimi yapacak kişilerin 14 Haziran Cuma günü günü mesai bitimine kadar doğrudan İl Müftülüğüne yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.”

Bu haber toplam 1664 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.