JASAT yakaladı!

JASAT yakaladı!

Bilecik Merkez’e bağlı Çukurören Köyü’nde meydana gelen 200 bin TL’lik dolandırıcılık olayının peşine düşen JASAT ekipleri 4 şüpheliden 3’ünü yakaladı.

Bilecik Merkez’e bağlı Çukurören Köyü’nde meydana gelen 200 bin TL’lik dolandırıcılık olayının peşine düşen JASAT ekipleri 4 şüpheliden 3’ünü yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 1’i ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Çukurören Köyü’nde meydana gelen ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ olayı ile ilgili olarak jandarmanın dedektifleri JASAT ekipleri, Bilecik, Kocaeli ve İstanbul illerinde takip ve kapsamlı araştırmalarda bulundu. Yapılan takip sonucunda; M.K., A.O., I.K. ve A.Ş. isimli şahısların olayda yardım ve yataklıkta bulundukları tespit edildi. Bu şahıslardan M.K., A.Ş. ve A.O. isimli şahıslar Tekirdağ ve İstanbul’da yakalanırken I.K. isimli şahıs hakkında arama kararı çıkartıldı.

Yakalanan şahıslardan A.O. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ L Tipi Kapalı cezaevine gönderilirken, M.K. ve A.Ş. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3062 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.