Kadın muhtar adayı vaatlerini anlattı

Kadın muhtar adayı vaatlerini anlattı

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Belediye Başkan Adaylarının yanı sıra muhtar adayları da kendilerini tanıtmaya, vaatlerini anlatmaya ve seçmene ulaşmaya devam ediyor.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Belediye Başkan Adaylarının yanı sıra muhtar adayları da kendilerini tanıtmaya, vaatlerini anlatmaya ve seçmene ulaşmaya devam ediyor.

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nin Gazi Mahallesi’nden muhtar adayı olan Sevtap Kalkan seçim çalışmalarına ve vaatlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kısaca kendinden ve özgeçmişinden bahseden Sevtap Kalkan ardından muhtar seçilmesi durumda yerine getireceği vaatleri aktardı.

Sevtap Kalkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

1969 İstanbul Kadıköy doğumluyum. Evli ve 2 Erkek çocuk annesiyim. Arifiye Öğretmen Lisesi’nden mezun oldum. Gebze TUBITAK Araştırma Merkezinde çalıştım.

2011 tarihinden bu yana Bayırköy Beldemizin Gazi Mahallesi’nde ikamet etmekteyim.

Muhtar seçildiğim taktirde, Beldemizde ve Mahallemizde ilk kez bir kadın Muhtar seçilme onurunu ve gururunu tüm Belde halkıyla birlikte yaşayacağız.

Mahallemiz ve Beldemizi ilimizin kamu kurum ve kuruluşlarında medeni bir Türk kadını olarak en iyi şekilde temsil edeceğim.

Aza arkadaşlarım da kurumsal bir kimlik taşıyacaklar çalışmalarımda her an yanımda ve en büyük destekçilerim olacaklardır.

Yapacağımız çalışmalar kapsamında, Beldemizde kadın el emeği, el işleri kooperatifi kurulması için öncülük edeceğiz. Kooperatif projesi uygulamaya geçildiğinde beldemizin tanıtımına ve beldemize ekonomik olarak olumlu bir katkı sağlayacaktır.

Belediyemizin çalışmalarında ve etkinliklerinde eşgüdüm içerisinde bulunacağız.

Belediye Meclis toplantılarına katılarak halkımızın beklenti ve önerilerini sunacağız.

Mahalle halkımızın birlik ve beraberliği bizim önceliğimizdir. Bu uğurda çaba sarf edeceğiz. Beldemizde sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olmasını sağlayacağız.

Mahallemizde geleneksel hale getirilecek olan piknik ve gezi organizasyonu gerçekleştireceğiz.

Yaşlılarımızın her daim şefkatli bir şekilde yanlarında olacağız.

Gençlerimizi Belediye ile iş birliği yaparak çeşitli sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetlere yönlendireceğiz.

İnsan sağlığı özellikle çocuklar için tehlike oluşturan sahipsiz sokak hayvanları için çalışmalar yapacağız.

Ayrıca Alo muhtar hattı kurulacak, Muhtar arandığında hemen cevap verilecek. Sorunların ivedilikle çözüme ulaşması sağlanacaktır.”

kadin-muhtar-adayi-vaatlerini-siraladi.png

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.