Kahraman Polise Başarı Belgesi

Kahraman Polise Başarı Belgesi

Vali Şefik Aygöl izinli olduğu gün dikkati sayesinde hırsızları yakalayan kahraman polis memurunu makamında ağırladı.

Vali Şefik Aygöl izinli olduğu gün dikkati sayesinde hırsızları yakalayan kahraman polis memurunu makamında ağırladı.

vali-aygol-kahraman-polisi-odullendirdi.jpg

Hatırlanacağı üzere;

Bilecik/Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği’nde görevli bir polis memuru istirahatli olduğu gün Bozüyük ilçesi 4 Eylül Mahallesi’nde 3 kadının durumundan şüphelenmişti. Polis memurunun durumu görev başındaki meslektaşlarına bildirmesi üzerine, harekete geçen ekipler şüpheli kadınlarla ilgili çalışma başlatmıştı. Şüpheli kadınların çok sayıda hırsızlık suçlarından kayıtlarının olduğu belirlenirken, daha sonra şüpheli kadınlara evden hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığı ihlali suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edilmişlerdi. Şüpheli kadınlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.

Yaşanan olaydan sonra, Bilecik Valisi Şefik Aygöl, dikkati sayesinde hırsızları yakalayan kahraman polis memurunu makamında ağırladı.

Vali Aygöl ayrıca, 16 Mayıs 2024 tarihinde Bozüyük ilçesinde evinde dinlenirken hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polis Mustafa Şener'i başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Vali Aygöl, burada yaptığı açıklamada;

"Şener'in gösterdiği cesaret ve olağanüstü dikkat, halkımızın güvenliği için büyük bir örnek teşkil ediyor. Kendisi, görevine olan bağlılığı ve vatandaşlarımızı koruma azmiyle gurur kaynağımızdır. Benim için ve tüm Bilecik halkı için onun başarısı büyük bir gurur kaynağıdır." dedi.

vali-aygol-kahraman-polisi-odullendirdi1.jpg

Bu haber toplam 749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.