Kapalı pazar önü daralıyor vatandaş eziyet çekiyor

Kapalı pazar önü daralıyor vatandaş eziyet çekiyor

Şadi ERDAL - Olaylara Bakış

Trafik her yerde olduğu gibi ilimizde de had safhada. Bugün kapalı pazarda vatandaşımıza yaşatılan bir nevi zulmü anlatmak istiyorum. Covid adı verilen bulaşıcı hastalıktan sonra kapalı pazar önüne konulan barikatlar halkımızı isyan noktasına getirdi. 

Kapalı pazarın önündeki barikatlar yolun her iki yönüne konuldu. Geçen hafta yol barikatlarla daraltıldı. Pazar erzakını alan vatandaş kapının önüne pazar arabasıyla geliyor, arabasını getirip eşyasını arabasına koyamıyor. Zira yol o kadar çok daraltılmış ki dursa yol tıkanıyor, inip 2 dakika içinde yükünü koymasına rağmen geride 15-20 araba birikiyor, kornalar çalmaya başlıyor. Araba park etmek yasak, öyle de olması gerekir ama belediye zabıta arabasının park yasağı olduğu alana park etmesi serbest.

Belediye barikatları biraz geriye çekerek hazırladığı yükünü kısa zamanda arabasına yükleyip gitmek isteyenlere yardımcı olmalı. Kapalı pazarın arka kısmı da aynı şekilde vatandaşın hizmetine kullanılır hale getirilmeli.

Bilecik’in her yerinde olduğu gibi kapalı pazar önünde de trafik keşmekeşliği had safhada. Şehir merkezi trafiği düzeliyor mu ki kapalı pazar önü trafiği düzeltilebilsin? Demekten kendimi alamıyorum. 
 

Bu haber toplam 1968 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum